Viaplay kirjautuminen - ei onnistu

Hei, luvattiin Viaplay-palvelu kokeiltavaksi, mutta käyttöönotto on kovin monimutkaista. Kun yritän kirjautua palveluun niin sovellus herjaa jatkuvasti että sähköpostiosoite ja salasana eivät ole oikein. Olen yrittänyt käyttäjätunnusspostiosoitteellani, joka oli teidän meilissänne. Yritin myös toisella spostiosoitteellani - sama tulos. Vai onko palvelu lupauksista huolimatta vain tilattavissa ilman kokeilumahdollisuutta?

Kommentit

• Toiminee tilauksella, jolloin saa spostiin vahvistuksen, jossa on käyttöönottoon vaadittu salakoodi.
    Jotenkin vaikeaa uskoa, että saa automaattisesti maksutta.
    pablo