Viaplay mukaan DNA:n Viasat-paketteihin?

Canal Digital ja Maxivision tarjoavat Viaplay-palvelun osana Viasat-kanavapaketteja. Parilla muulla operaattorilla Viasatin urheilulähetykset ovat katsottavissa operaattorin omasta ohjelmakirjastosta. DNA TV:stä löytyy kyllä Viasat-ohjelmakirjasto, joka pitää sisällään Viasatin elokuvat ja sarjat, mutta ei urheilua.

Koska saamme Viaplayn osaksi kanavapakettia tai saman sisällön myös DNA:n ohjelmakirjastojen kautta?

=)juha

Kommentit

• Hei Juha!

Viaplay on Viasatin oma palvelu ja DNA TV sovelluksessa oleva Viasat-ohjelmakirjasto on erillinen palvelunsa. Viasat-ohjelmakirjasto tarjoaa satoja elokuvia ja lisätietoa tästä löytyy osoitteesta https://www.dna.fi/dnatv/leffat-ja-sarjat#viasat
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos "DNA Iiro" tästä vastauksesta, joka ei vastannut kysymykseeni yhtään mitenkään.

Ensinnäkin Viaplay on Viasatin oma palvelu, mutta he tarjoavat sitä operaattoreille täydentämään kanavapakettitarjoamaa. Tästä esimerkkinä vaikkapa nuo Canal Digital ja Maxivision, jotka ovat tarttuneet tarjoukseen. Et myöskään vastannut, miksi DNA TV:n ohjelmakirjasto ei pidä sisällään urheiluohjelmia, vaikka monien muiden operaattorien (esim. Telia) ohjelmakirjastoista nämä lähetykset löytyvät.

Rahasta ja sopimuksistahan tässä on toki kysymys ja siksi tästä voisi laittaa kyselyä kanavasopimuksia neuvottelevalle taholle.

=)juha
  • Viaplay tilaus voitti täällä kaapelipaketin . Esim . Serie A ja Champions league matsit näkyy kaikki joten kaapelilla ei ole enää saumaa näillä ehdoilla . Vanhana Tv addiktina harmittaa kun operaattori ei pysy mukana mutta katsotaan tilanne uudestaan jos jotain muuttuu .

Ennen oli tilaus Viasat + Mix8 paketti , nyt enää pelkkä Mix4 Dna : n kautta .
  • Täällä kans siirrytty viaplayhin. Ei tartte soittaa ennenkuin liitätte nämä yhteen!
  • Minä haluaisin myös vastauksen miksei kaikki ottelut ole katsottavissa DNA:n kautta esim. ohjelmakirjaston kautta. Kuten sanottu nyt siellä on elokuvat, mutta ei urheilua. Haluaisin katsoa välillä muidenkin joukkueiden matseja livenä kuin vain Manun, Arsenalin, Liverpoolin ja isojen joukkueiden matseja. Miksi ette näytä pikkujoukkueiden futismatseja Viasat Extra / NHL kanavilla? Siellä olisi hyvin tilaa. Vastausta odotellen.
  • mikä on tuen puh no viasat ei näy
  • Odotan vastausta
  • Mihin voin ottaa yhteyttä kun viasat ei näy, ilmoittaa vain pääsy evätty 6. Eilen olin tekemässä kampin liikkeessä pienen muutoksen viasattiini, eikö sitä ole aktivoitu?
  • Hei Juha! Jos kyse on maksukanavien näkymättömyydestä, löytyy tähän korjauskeinoja täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yleisimmat-televisiossa-nakyvat-virheilmoitukset-m/
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Aktivoi kortti laittamalla se hyväksyttyyn linkitettyyn laitteeseen ja kanava salatulle kanavalle, kunnes valtuuttuu.
    Jos ei toimi, soita asiakaspalveluun.
  • Jos kortinlukijaa käytät, se on laitettava hyväksyttyyn laitteeseen, jotta valtuutus (aktivointi) tapahtuisi.
  • Haluan kysymykseeni suoran vastauksen.
  • Olen juuri ottanut käyttöön DNAHubin ja olen erittäin pettynyt siihen, että Viasatin ohjelmakirjastosta ei löydy urheilukanavien kirjastoja. ELokuvakirjastoilla en tee mitään. Juuri irtisanomassani toisessa viihdepalvelussa tämä mahdollisuus oli. Esim. NHL:N yöottelut katsoin kaikki kirjastosta. Koska puhelinmyyjänne kanssa oli puhetta siitä, että maksukavasita haluan vain Viasatin urheilupaketin, olisin odottanut, että kirjaston puute olisi tuotu esiin. Urheilukanavien kirjastot olisi saatava ensi tilassa.
  • Jos tv-virittimistä tulevat kanavat eivät ole tarpeen, niin etämyynnin paketti irtisanotuksi ja Viaplaysoppari suoraan applikaatiolla?
  • Futiskauden alla nostettava taas tää asia esiin , olisko tänä vuonna mitään toivoa vai jatkanko edelleen Viaplay : llä ? Viasatilla on niin paljon lajeja ja liigoja ettei itselle kiinnostavimmat matsit tule aina suorana kaapeli telkussa .
  • Osa futiksesta siirtyy ensi vuonna Telia TV:lle. Jäähän sinne Viasatille Bundesliiga ja jotain muuta.
  • Viasatillla ei ollut Bundesliigaa viime kaudella, joten se on uusi sopimus muitten roskaliigojen lisäksi pl. Premiers League. Mielenkiintoista olisi tietää mitä liigoja nyt sitten TELIA TVlle tulee, koska esim. La Ligan sekä Serie An (ainoat relevantit PLn lisäksi) soppareista ei ole mitään tietoa ainakaan googlettamalla edelleenkään.
  • Muistaakseni Telia on ilmoittanut Telia TV:n kautta tulevan La Ligan ja Serie An yksinoikeudella v. 2019, joten viasatilta ne poistuvat.
  • La Liga on Cmorella ens kaudella .

https://www.mtv.fi/sport/jalkapallo/la-liga/artikkeli/espanjan-laliga-palaa-mtv-lle-kaikki-ottelut-suorana-c-morella/6972894#gs.AVWH5yE

Itsellä Fa Cup ja Emirates Cup matsit kääntää Viaplayn puolelle , ja jotkut Bundes Liga matsit kuten La Liga viime kaudella . Tv : n puolelle ei millään mahdu kaikkea .
  • Kuinkahan tässä käy, kun Telia osti MTV3:n liiketoiminnan?
    https://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000005763327.html
    Teleoperaattori Telia ostaa Bonnierin pohjoismaiset televisiotoiminnot eli Bonnier Broadcastingin.
    Kauankohan DNA:lla menee aikaa neuvoteltaessa Telian kanssa - jäljet...

• Kannattaa lukea myös asiat otsikoiden takana:

Toistaiseksi Telian ja Bonnierin yrityskauppa ei vaikuta jääkiekkolähetyksiin, eli kiekkoa ei tule nähtäville MTV:lle tai C Morelle.

”Olemassa olevaan liigasopimukseen se ei vaikuta millään tavalla. Meillä on Telian ja Liigan kanssa kuuden vuoden jakelusopimus, ja se pysyy sellaisenaan,” Telian jääkiekkoliiketoimintojen johtaja Olli-Pekka Takanen sanoo.

-------

”Olemme sellaisessa tilanteessa, että kaupan läpimeno edellyttää EU:n kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Siihen menee arviolta vuodesta puoleentoista vuotta. Sen aikana ei tule tapahtumaan muutoksia.”

TAKASEN mukaan Telian ja MTV:n toiminnot pysyvät Suomessa sellaisina kuin ne tällä hetkellä ovat. Jääkiekon suhteen mahdollisia jatkosuunnitelmia ei voi lainkaan puolesta tehdä kilpailuviranomaisen tarkastuksen vuoksi.

Takanen sanoo, ettei tunne menettelyä tarkkaan, mutta uskoo tarkastelun alla olevan kaupan mahdolliset markkinavaikutukset.

”Onko siinä kilpailua rajoittavia vaikutuksia”, hän toteaa.

ELI MITÄÄN EI OLE VIELÄ OSTETTU.

Lähde HS: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005763432.html
  • Viasat sportin Facebook sivuilla kommenteissa : " Käymme parhaillaan neuvotteluja niiden operaattoreiden kanssa, joilla Viaplay ei vielä sisälly Viasat -tilaukseen. "

• Kiitos Dna 😀
    Nyt harkitaan taas erittäin vakasissaan Viasat Futis + mix kanavapaketteja .

https://www.dna.fi/viaplay

En valita ainakaan  tällä viikolla yhtään mistään 😃
    Saapas 2.0
  • Tuleeko tässä kanavapaketin mukana ihan oikea viaplay tunnus, jota voi käyttää toisen telkkarin sovelluksessa. Vai toimiiko tunnarit vain samassa laitteessa dnatv appin kanssa.
    Jani
  • Eka Kirjautuminen vanhalla tai uudella tunnuksella DNA TVn kautta saadulla koodilla. Sen jälkeen näytti toimivan vaikka loggautui ulos DNA tvstä ja Viaplaysta ja kirjautui vain Viaplayhin.
    pablo
  • Tämä hienoa! Ei kai tartte dna-tvstä katsoa? Itse katson nyt sonyn androidista viaplaytä, toivottavasti jatkossakin. Mukava lisä vaan jos haravastakin näkee, täällä päin välillä netti pätkii. Käyn tänään dna-liikkeessä kyselemässä...
    Timo Pesonen