Viaplay

Minulla ei Viaplayssa ole kuukausiin näkynyt palkkia, missä on play ja kelaus painikkeet ja ohjelman kesto. Eli kelatessa ei näy esikatselukuvat. Ei myöskään ole kohtaa misdä voi vaihtaa puhe- ja tekstityskielen
Minna Serula Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Oliko tämä sovellus missä laitteessa ja onko sitä milloin päivitetty?

Elisa viihteen yhdistyminen sovellukseen on voinut vaikuttaa vanhoissa sovelluksissa toimintaan.
    JJJ
  • Sovellus on DNA-Tv hubissa. Päivitys muutama viikko sitten. Tarkkaa aikaa en muista.
    Ohjelmistoversio on 2.3.1
    Laiteohjelmistoversio RC7.1.1.104
    Minna Serula
  • Meinasin että onko sitä Viaplay sovellusta joskus päivitetty. Esikatselukuvia ei näy, en tiedä onko koskaan näkynyt, kun ei ole tullut elokuvia kelattua.

Puhe ja tekstityskieli löytyy kyllä, samoin aika palkissa. Uusimmalla versiolla ainakin.

JJJ
  • Minulla ei tuota palkkia tule enää ollenkaan näkyviin. Mistä päivitys tapahtuu? Ainakaan Google Playn kautta en pysty päivittämään. On vain avaa ja poista vaihtoehdot
    Minna Serula
  • No sitten se on varmaan päivittynyt.(Luultavasti automaattiset päivitykset käytössä)

Voit kokeilla Android valikosta: Asetukset-> Sovellukset -> LAdatut sovellukset kohdasta valita Viaplay ja sitten "Tyhjennä tiedot" ja jos ei samalla tyhjene, niin "Tyhjennä välimuisti".
    JJJ
  • Ei auttanut tietojen ja välimuistin tyhjennys. Käynnistin hubinkin uudestaan sen jälkeen
    Minna Serula