Siirry uusimpaan kommenttiin

Viaplay.fi ei avaudu, vaikka kanavapaketti voimassa

Moi,

viaplay.fi pyytää yllättäen tänään ostamaan tilauksen, vaikka kirjaudun DNA:n tunnuksilla joissa on Viasat Kulta (Antenni).

Onkohan minulla joku ongelma omien tunnarien kanssa vai onko tämä yhteistyö päättynyt?

Kommentit

 • Hei!

  Antenniverkon kanavapakettiasiakkaat eivät voi 1.3.2020 alkaen enää käyttää antenniverkon kanavapakettiin sisältyviä maksukanavia tai suoratoistopalveluja DNA TV -mobiilisovelluksella tai DNA TV -selainkäyttöliittymällä.

  Viasat -kanavapakettien tilaajille on tulossa kevään aikana Viaplayn käytön mahdollisuus palvelun omassa käyttöliittymässä.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Sama täällä. Eikä vanha dna tv sovellus toimi enään millään alustalla ja uutta ei tule jos et osta.Näin meitä digitan antennipaketin tilaajia rankaistaa.Ja mikään ei pitänyt muuttua. Ja paskan marjat
  tero
 • Mitä tarkoittaa "kevään aikana"?

  Itselle viaplay.fi on se pääjuttu ja se että kanavat näkyy livenä telkkarissa on mainio bonus. Siksi tilaan DNA:n kautta.

  Olen tässä teron kanssa samoilla linjoilla, että tän Digitan muutoksen myötä asiat ovat menneet vain huonompaan suuntaan. Maikkarin kanavat ovat hirveää pikselimössöä, on jotain outoja hybridikanavia jotka käynnistyvät 10 sekuntia ja nyt nämä kanavapakettien nettipalvelut menevät reisille.

  En tajua tätä DNA:n roolia tässä välissä.
  Harri
 • Samaa mieltä. Kaikki meni huonommaksi kun siirtyi Digitalle, me vielä jouduttiin päivittää taloyhtiön antennikin, että digitan maksukanavat näkyivät.

  Mulle ei tullut mitään tiedotetta edes, että viaplay loppuu. Ei mennyt nyt ihan putkeen tämä.
  Ville
 • Nyt total on näkymätön!

  kari savolainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.