Viasat SPORT HD

Viasat Sport HD ei esitä juuri nyt mitään. DNA TV puolella mobiilissa ja tietokoneella kanava olevinaan näyttää Viasat Extra kanavien "ei-lähetystä" kuvaa ja STBssä "kanavalla ei ole oikeuksia esittää tätä ohjelmaa Suomessa".
Toissayönä klo 1 jälkeen piti tulla NFLää, mutta STB ei näyttänyt yhtään mitään paitsi mustaa ruutua, mobiilissa ja tietokoneella lähetys oli päällä.
Olen tätä aiemminkin kysynyt hieman eri käänteellä, mutta koittakaa hoitaa homma kuntoon lähetyksen osalta sekä yhdenmukaistaa "ei lähetys" -ajat kaikille alustoille.