Viasat Sport Premium HD pätkii

...Kaapeliverkossa edelleen n. 0 - 8 krt. Futismatsin aikana . Vika ei ole laitteissa , testasin Tietsikalla Dna Tv : llä samaa lähetystä vieressä ( Chrome selaimella Windows 10 ) niin katkot oli samaan pelikellon aikaan sovelluksella kuin Teeveessäkin .
Jos voisitte tällä kertaa pitää tän viestin näkyvissä ?
Ja kenties selvittää mistä vika johtuu ?
Muut kanavat toimii normaalisti .

kärpänen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Kanavalla ei ole ollut mitään yleistä vikaa viime päivien aikana.
    Onko samalla kanavalla esiintynyt vastaavaa aiemmin?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Otin vuoden alussa Viasat Jalkapallo paketin ja siitä lähtien on vaivannut 😃
    Pakkohan siellä on olla yleinen vika koska sama toistuu Dna Tv sovelluksessa . Viasat Jalkapallo kanavalla ei oo samoissa otteluissa ollut mitään häikkää...
    kärpänen
  • Eihän toi muuten haittais paljoa kun melkein kaikki samat matsit tulee Jalkapallo kanavalta , Premium Hd : llä saa vaan enkkuselostuksen käyttöön mitä ei löydy Viasat jalkapallo kanavalta .
    kärpänen