Viasat tiedot /ceestä

Ei voi pistää tallennusta kun dallas nyt pelaa kun TIEDOT EPG:SSÄ /CEESTÄ. HYVÄÄ JOULUA! Uskomatonta saissea elämästä hullaantuneet tarjoilee. No jos lusikalla saatu, sama homma jo vuosia...näkyy klo 15: ohjelma avoin 🤣
Iloinen maksaja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei DNA:ta kiinnosta EPG:n oikeellisuus. Jää asiakkaalle vastuu saada oikeat tiedot EPG:hen. Jos vikaa on kaapeli-TV:n puolella ja laite jonka kautta ohjelma tulee on muu kuin TV-hubi (siis TV) , DNA:n asiakaspalvelu kertoo ensimmäisenä että pitää ottaa yhteyttä television valmistajaan. Seuraavaksi ottamaan yhteyttä ohjelman lähettäjään, vaikkapa tässä tapauksessa Viasatiin.

Tilannehan muuttuu kun laite on TV-hubi. Tällöin, vasta tällöin vika "saattaa" olla DNA:n ja ehkä jopa kirjaavat vian ohjelmatisossa. Se että mihin kirjaavat ja mitä asialle tehdään on tyyten mysteeri. Viat TV-hubin ohjelmatiedoissa ovat vain kertaluokkaa suuremmat kuin normi kaapeli-TV:ssä. Ja ohjelmatiedot pilattu totaalisesti siitä päivästä kun TV-hubi julkistettiin ja myynti alkoi.

Osa asiakaspalvelusta väittää että EPG on lisäpalvelu josta asiakkaan pitäisi maksaa erikseen - aika ihmeellistä sanomista. EPG on TV-palvelun ydin!!

A-P
  • "Osa asiakaspalvelusta väittää että EPG on lisäpalvelu josta asiakkaan pitäisi maksaa erikseen - aika ihmeellistä sanomista. EPG on TV-palvelun ydin!!"

Ai on sellasta sanottu? No huh huh!
    Sellasen asiakaspalvelijan saisi erottaa hommistaan joka ei tiedä että EPG on ILMAINEN palvelu joka kuuluu kiinteästi tv-palveluun!
    Jari
  • @Jari

Niinpä. Siis kyllä he varmaan tietävät että EPG on ilmainen mutta ovat sitä mieltä (koulutettu) että EPG on lisäpalvelu ja siitä pitäisi periä maksu. DNA-tv:n myötä DNA maksaa ohjelmatiedoista jollekin kolmannelle osapuolelle EPG-datasta. Tämä toimija muokkaa (luetaan pilaa ja sotkee) ohjelmatietoja ja lisää mm. kuvat.
    A-P
  • Hei! Pahoittelut ongelmista, osalla kaapeli-tv:n V Sport kanavapaketin kanavista on havaittu ongelmia EPG tiedoissa ja näitä korjataan parhaillaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Niin, nämä ongelmat on havaittu jo vuosia sitten ja yhä korjataan...
    Iloinen maksaja
  • Nyt on sitten vuorostaan V Film Action-kanavan EPG-tiedot poskellaan, tuli Jay ja Silent Bob Reboot vaikka piti tulla ihan toinen leffa (jonka nimeä en ulkoa muista). Miten tässä pystyy mitään tallentaakaan kun tulee ihan eri leffoja kuin mitä EPG-tiedot antaa ymmärtää?
    Jari