Viasatin ja CMore DNA TV:ssä

DNA TV:ssä oleva DNA SportMix -paketti vaikuttaa houkuttelevalta.

En kuitenkaan ehdi katsomaan ohjelmia suorana. Voiko esimerkiksi CMore F1-kisaa tai Viasatin lätkämatsia alkaa katsomaan, vaikka puolituntia myöhässä?

Se ei ole vaihtoehto, että odottelisin ohjelman tulemista ohjelmakirjastoon vaan haluan katsoa lähetystä minulle sopivaan aikaan.

Kommentit

• Tallentamalla kovalevylly onnistuu ainakin. Näyttää että Cmorella voi suoraa lähetystä kelata max.15 minuuttia taaksepäin. Viasatista en tiedä mitään.
  • Tarkoitin DNA tv:n mobiili appia ja viivästetyn ohjelman katselua sitä kautta. Mitään erillisiä laitteita en AppleTv:n lisäksi halua.

En viitsisi tehdä tilausta ja peruuttaa sitä viiden minuutin testin jälkeen ...
  • Hei!

DNA TV sovelluksella on mahdollisuus aloittaa verkkotallennus jo alkaneesta ohjelmasta mutta tämän katselu ei valitettavasti onnistu kuin vasta jonkin ajan kuluttua ohjelman päättymisestä. Voit katsoa kanavaa normaalisti suorana, mutta tallennetta ei voi katsoa alusta kesken kaiken.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mitenkäs se verkkotallennus tehdään noille kysytyille maksukanaville iiro?, niin ei mitenkään.

Cmoren tilaukseen kuuluu cmore app/web josta voi katsoa suoria lähetyksiä ja niitä voi kelata 15 min taaksepäin. Tosin en tiedä kuuluuko tämä sportmixiin (jos siihen on cmore sport valittu)? En ole myöskään kiinnittänyt huomiota miten nopeasti formula lähetykset ilmestyy tuonne cmoren appiin katsottaviksi jäkikäteen, ilmeisesti vasta lähetyksen loputtua.

DNA TV sovelluksella ei voi kelata suoria lähetyksiä. Eikä sillä voi edes jälkikäteen katsoa lähetyksiä.
  • Maksukanavia ei tosiaan voi tallentaa DNA TV sovellukseen, mutta DNA SportMix paketissa on C More Sport ja tällä näkee C Moren ohjelmakirjaston urheilusisällöt. Puhelimeen tarvitsee ladata C Moren sovellus ja DNA TV sovellus.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Jokaisesta lähetyksestä myöhästyy aina pual tuntii kuulostaa jo vitsiltä. Soita änäriin tai Ecclestonen seuraajille, että viivästyttävät alkuja sun takia, luulis onnistuvan.
  • Vastaus siis on, että C More -sovelluksen kautta homman voi aloittaa kesken lähetyksen alusta ja tämä sisältyy hintaan?

Mitenkäs homma on Viasatin kanssa?

Tänä päivänä haluan katsoa ohjelmat, koska haluan ja siellä missä haluan. Se on nykyaikaa ja palveluiden pitää olla sillä tasolla.
  • Ei tolla Cmoren sovelluksellakaan pääse kuin 15 minuuttia taaksepäin.

"Tänä päivänä haluan katsoa ohjelmat, koska haluan ja siellä missä haluan. Se on nykyaikaa ja palveluiden pitää olla sillä tasolla."

Taitaa olla toiveunta, mitä kautta nyt katsot niitä lähetyksiä silloin kuin itse haluat, eli onko jollain tälläistä palvelua, koska DNA:lla ei ole?

Ja sitten kun rupeat sovelluksien kautta katsomaan mitävaan, niin pääset tappelemaan niiden ongelmien kanssa. eli ei ole tuo "tämä päivä" vielä tänään 😀
  • Eikun Viasatin ja C Moren suora-asiakkaaksi, niin voi randomhalujaan esittää ihan vapaasti suoraan palveluiden tuottajille..... kaikkien kanavien määrätön puskurointi on varmaan iisipiisi. Todnäk joudut tyytymään ihan aitoon tähän päivään.
  • Ymmärtääkseni ainakin Telialla ja Viaplay:llä voi valita käynnissä olevasta ohjelmasta aloitetaanko alusta vai siirrytäänkö live-tilanteeseen. En tiedä ovatko kyseiset apit tulleen tulevaisuudesta vai olenko ymmärtänyt väärin.

Halusin kartoittaa miten homma DNA:lla toimii. Jos tämä ei onnistu, niin sitten ostan palvelut muualta, vaikka maksaisi enemmän. Niin yksinkertaista se on.
  • Ei onnistu ainakaan DNA TV applikaatiolla, koska se unohtaa menneen ajankin, jos laittten näyttö sammuu tai tulee katko vaikka wifistä mobiilidataqn vaihdettaessa, jota se ei osaa saumattomasti hoitaa. Viasatin käyttö denarilta tilattaessa ainoastaan DNA TV applikaatiolla ja C Moren applikaatioon kirjautuminen DNA TV applikaation kautta. Viasatin urheiluohjelmakirjastot ei ole käytettävissä ollenkaan denarin kautta.
  • C moren sovelluksella pystyi ainakin suoria formuloiden vapaita harjoituksia kelaamaan taaksepäin aina alkuun asti, eli pystyi käytännössä aloittamaan katselun alusta milloin vain.

Joten oletetaan että onnistuu kaikilla formula lähetyksillä samanlainen toiminta.
  • Viikonloppuna liigan myötä testasin Telia TV:tä. Siinä on live lähetyksiin "Aloita alusta" -vaihtoehto.

Tuosta taaksepäin kelaamisesta en pidä, koska siinä tilanne vilahtaa ruudulla melkein väkisin.

CMore ja DNA TV tulevat vaihtoehdoksi mukaan, kun saavat vastaavan toiminnallisuuden tehtyä.
  • Minäkin muistelisin, että Cmoressa pystyy kelaamaan alkuun lähetyksen. Taitaa tosin olla niin, että ensin pitää laittaa lähetys käyntiin, joten aika haastavaa tehdä ilman spoilausta. Tietenkin jos lähetys on jo kokonaan päättynyt se alkaa oletuksena alusta.

Mikäli meinaat HUBilla katsoa formuloita cmore-sovelluksen kautta, niin suosittelen käymään katsomassa millaista jälkeä tuo cmore sovellus tuottaa.
  • Kyllä siinä yksi still kuva kerkeää olemaan ruudussa, ennen kuin vetää palkin alkuun sormella (kosketusnäyttö laitteessa). En tiedä miten kelaaminen on tehty kauko-ohjaimella toimivissa, kuten tässä apple tv:ssä.

Sinänsä en ymmärrä että vaikka telian sovellus toimisi paremmin niin eihän sieltä formuloita tule. Joten jos eri urheilulajit rupeaa kiinnostamaan vastakun sovellus on hyvä, niin en suosittele katsomaan mitään urheilua.
  • Telian TV:n kautta CMoren kanavat saa tilattua ja minulle on sanottu, että niissä on sama aloita alusta toiminnallisuus.

Kartoitin millaista palvelua muilla operaattorilla on tarjolla, kun tänä päivänä noita paketteja voi ostaa monesta eri paikasta. Valitettavasti näitä palveluita ei pääse helposti testaamaan.
  • No niinpä saakin tilattua telian kautta cmorenkin, empä ollut tutustunut aiheeseen tarpeeksi ennenkuin kommentoin. Kannattaa kyllä kokeilla Teliaa, heillä on oma ohjelmakirjasto ja suorat lähetykset, samaan tapaan kuin DNA:lla oli ennen (suorat on vieläkin).

Cmoren sovellukseen ei heidän tunnuksillaan pääse, mutta jos se heidän oma olisi parempi kuin DNA:n vanha ohjelmakirjasto josta puuttui puolet Cmoren ohjelmakirjastossa olevista pätkistä.

Itse kyllä tilaisin suoraan Cmorelta, mutta en luota noihin sovelluksiin vieläkään ja DNA:n kautta saa samaan rahaan katseluoikeudet virittimen kautta (joka toimii varmasti paremmin.)
  • @jani
    Isse en ole (nykimis)ongelmaa tai muuta "jälkeä" huomannut C Moren applikaatiolla suoria katsottaessa - voi tietysti vaihdella. Tosin monessa muussa tavassa kuten ohjelmakirjastot/iptv ja kaikilla muillakin laitteilla samat edelliset, joten omasta mielestä se ongelma on C Moren striimissä.
  • Näkeekö puhelimen kautta Nhl pelejä jos on tuo DNA tv sovellus.
    Pale
  • @Pale kyllä näkyy Viasatin urheilukanavat ja 1-5 NHL Xtra suoratoistona, mikäli paketti tilattuna.
    hubiukko