Videovuokraamon leffassa äänet eivät kuulu

Mitä tehdä kun vuokraamosta vuokratusta elokuvasta ei kuulu ääniä?
iiris Kukkonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi! Millä laitteella käytät Vuokraamoa? Jos Hubilla, niin oletko kokeillut keskeyttää leffan, käynnistää Hubin uudelleen ja katsoa toimiiko äänet sitten? Jos DNA TV -sovelluksella, auttaako DNA TV -sovelluksen uudelleenkäynnistäminen?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Emme saa ääntä kuuluviin elokuvassa TYHJIÖ. Katsoimme muutama päivä sitten yhden elokuvan jossa kuului ääni hyvin,mutta kuva alussa pätki vähän väliä. Lopussa ei enää pätkinyt. Katsomme tietokone yhdistettynä televisioon HD johdolla
    Juhani Piippo
  • Tietokoneen kautta katsottaessa pitää osata vähän säätää. Ilmeisesti HDMI-kaapelilla tietokone TV:ssä kiinni, kun kerta ääni siirtyy myös sinne (jos sitä kautta on kuunneltu edellinen elokuva?). Kuuluiko ääni tietokoneeseen liitetyistä kaiuttimista tai kokeiltiinko tätä? Voi olla ettei äänilähde ole vaihtunut HDMI-lähtöön automaattisesti tms. Saattaahan se olla että vuokraamon ääni"raidassakin" on vika, mutta melkein epäilisin jotain säätö ongelmaa.
    JJJN