Viestiäänet eivät toimi

Huawei Play ,päivitysten jälkeen hävinnyt,kaikki ääniasetukset pitäisi olla ok?
Sandman Paula Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Paula!

Onko vika alkanut siis jonkin puhelimen päivityksen jälkeen? Auttaako puhelimen uudelleenkäynnistys?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei! Miten saan viestiäänen takaisin puhelimeeni Huawei P20 Pro,kun ystäväni laittoi siihen "askel-matkamittarin",joka jatkuvasti äänteli,halusin sen pois kokonaan.Senjälkeen en saanut ollenkaan viestejä tulee äänimerkeillä,miten pitäisi nyt toimia?
    Margit Hakahuhta
  • Hei Margit!

Kannattaa nyt alkuun tarkastaa ettei puhelin ole kokonaan äänettömällä. Myös viestisovelluksen ilmoitusasetukset kannattaa tarkastaa ettei sinne ole määritelty erikseen niitä äänettömäksi. Laitteen käyttöohjeet löydät täältä.