Viihdekirjasto katosi DNA TV:stäni

Hei, asensin tällä viikolla DNA TV Hubin (aiemmin käytössä vain iOS-sovellukset). Muuten ok, mutta Hubista ei löytynyt Viihdekirjastoa valikosta. Vielä suurempi yllätys, että se katosi samalla myös sovelluksista. Mistähän tämä voisi johtua?

Kommentit

• ...en minä sitä Viihdekirjastoa nyt erityisesti kaipaa, mutta olisihan se kiva jos tähän edes jotenkin reagoitaisiin DNA:n puolesta. Myöskään yhteydenottoon Minun palveluni -osion kautta ei ole vastattu.
    PasiR
  • Minultakin se oli välillä hukassa ja sitten taas ilmestyi itsekseen näkyviin vähän ennen tuota viimeisintä päivitystä. Tai no siinä vaiheessa huomasin että se oli taas tullut näkyviin. En tuota valikkoa ihan niin usein selaillut että osaisin ihan tarkkaan sanoa milloin se tuli. Valitettavasti tästä ei nyt mitään apua ollut, mutta ei tuo kuitenkaan mikään ainutlaatuinen tapaus näytä olevan. Osaisikohan ne asiakaspalvelussa sanoa jotain jos sinne soittelisi vai käskisivätkö vain käynnistelemään ja resetoimaan hubia?
    Masa
  • Päivitys: ystävällinen asiakaspalvelija soitti ja asia saatiin korjattua, en tiedä miten, mutta nyt toimii. Kiitos.
    PasiR