Viihdekirjaston leffa Boarding School ei toimi

Viihdekirjastoon on tullut kauhuleffa Boarding School. Yrittäessäni katsoa leffaa, tulee virheilmoitus "Hetki! Sisältöä voi käynnistää juuri nyt. Kokeile myöhemmin uudestaan. (HTTP 404)". Tämä sama ilmoitus on tullut siitä asti kun kyseinen leffa on viihdekirjastoon lisätty, eli jo muutaman päivän. Olen kokeillut käynnistää sovelluksen ja laitteen uudestaan, muttei auta. Kaikki muut leffat toimivat, joten vika taitaa olla siellä päässä. Saisiko korjattua?

Kommentit

• Hei Markus!

Täällä näyttäisi olevan sama ongelma puhelimella katsottaessa joten laitetaan tämä korjakseen. Selaimella leffa näyttäisi pyörivän normaalisti joten tätä kautta sen katsominen onnistuu. Kiitos ilmoituksesta!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija