Viimeinkin Hubin maksutv-tarjonta yhtäläiseksi ktv:n kanssa!

Viimeinkin Hubin maksutv-tarjonta yltää samaan kaapeli-tv:n kanssa, mm. Viacomin/MTV Networksin musakanavat nyt katsottavissa myös Dnan IPTV:n kautta eikä vain kaapelissa:

https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=490&scrollTo=7rpuwouWTpQC&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2Fuutishuone%3FscrollTo%3D7rpuwouWTpQC