Vika Kirjautumisessa

Hei en pääse kirjautumaan DNA sivuuni, se herjaa kirjautumisen jälkeen että sinulla on jo tunnus ja pakottaa kirjautumaan uudelleen, minulle on tullut lasku joka pitäisi maksaa siellä myöskin kirjautumin-sivu jää heti. Sivu jumittaa kuvan osoittamalla tavalla. En pääse sivulle ollenkaan.

Kommentit

• Hei Niko-Teemu!

Minun palveluni kirjautumisessa voi esiintyä tällä hetkellä häiriöitä. Vika on tiedossa ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Vika on ilmestynyt uudelleen yritän tarkastella netti tietojani ( ei päästä sisään.)
  • Yleistä vikaa kirjautumisessa ei tällä hetkellä ole, ja testauksen perusteella kirjautuminen onnistui täällä päässä normaalisti.

Mitä selainta käytät? Jos kirjautuminen ei onnistu, niin onko näkymä samanlainen kuin ensimmäisessä viestissä lähettämässäsi kuvassa?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • En pääse kirjautumaan minunpalveluuni olen yrittänyt n.puolituntia kirjautua palveluuni,niin läppärillä kuin myöskin puhelimella.
    Markku Juhani Kallio
  • Minun palveluni -itsepalvelussa ja Oma DNA -sovelluksessa on tällä hetkellä yleinen vika jonka takia niiden käytössä voi esiintyä häiriöitä. Vika pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • En pääse kirjautumaan, koska salasana on unohtunut, miten edetä?
    Antero Auvinen
  • Hei Antero!

Klikkaathan kirjautumissivulta Ongelmia kirjautumisessa?-linkkiä ja valitsehan tämän jälkeen Olen unohtanut salasanani. Ohjeita seuraamalla pääset palauttamaan salasanan.
    DNA Ida S palveluasiantuntija