Vikaa viime päivityksissä?

Miksi yksikään kanava ei ala näkymään hubia avattaessa vaan hubi pitää sulkea "pitkän kaavan" mukaan uudestaan? Ei siis nopealla klikkauksella, vaan pitkällä painalluksella, ja avata sitten uudelleen, odotella neljän kirjavan pallukan pyörimiset ja saada minuuttien jälkeen kuva näkymään. Olen soittanut aspaan, sain neuvoja irrottaa virtapiuha, tarkastaa päivitykset jne., mutta silti hubin käynnistys ei toimi oikein. Laitteen sitten toimiessa kanavan vaihto kestää tolkuttomasti. Vika ilmeni joskus parin viime päivityksen jälkeen, en pannut tarkkaan merkille milloin, koska en tiennyt ongelmasta tulevan pysyvän.

Kommentit

 • Tämä alkaa olla uskomatonta! Täydellistä epäonnistumista kaikessa.

 • @Kohta kypsä.

  Käy areenan kautta startissa , niin ei tarvitse turhaan laitetta sammutella.
 • Ja miksi se starttaa netflixiin?
  Tallenteiden poisto jatkuvasta tallennuksesta ei onnistu eikä esim. jos on tallentamassa elokuvaa x niin kun poistaa sen tallennuksen niin tämä tallentaa sen silti.
  Paratiisihotelli ruotsi... poistettu jatkuva tallennus hubin, sovelluksen ja dnatv sivuston kautta ja eikun tallentuu... tietäs vaan miksi kun alkujaankaan en ole sitä jatkuvaksi laittanut tahi tallentanut yhtään kertaa. Nytkin poistin puolen kymmentä elokuvaa jotka oli menossa tallentumaan hubin kautta.. kävin kohta uudestaan tuossa täysin sekona pomppivassa epg:ssä ja ta daa... siellä ne pollottaa tallentumasa.
  Eikö saameri teiltä onnistu mikään kerralla!
 • Jatkuva tallennus toimii miten sattuu, olipa kyse verkkotallennuksesta tai kovalevytallennuksesta.
  Juurikin eilen loppui jatkuva verkkotallennus aivan yllättäi vaikka ohjelmasarja edelleen jatkuisi. Sitten jatkuva verkkotallennus tallentaa ohjelmia mitä en koskaan ole laittanut tallennettavaksi!!!
 • hupalaatikko käy pakotetusti virrattomana joka yö. Osa kovalevytallennuksista jää onnistumatta koska tuon em. pakotetun virrat pois jälkeen ei aina onnistu käynnistymään valmiustilaan
 • @DNA Ville Rantasen lanseeraama pakkobuutti on kuin jokin vihonviimeinen yritys saada TV-hubista edes auttavasti vakaa. Tulee mieleen omalta IT-uralta aikoinaan ICL:n unix-palvelimet joita piti buuttailla vähintään kerran päivässä että ne ylipäänsä toimisivat, noista ajoista on aikaa yli 25 vuotta, eikä enää aikoihin ole tarvinnut koneita buuttailla, ei mitään koneita tai laitteita.

  Kertoo todella paljon siitä kuinka osaamatonta väkeä löytyy Sagemilta ja DNA:lta
 • @DNA Ville Rantasen lanseeraama pakkobuutti on kuin jokin vihonviimeinen yritys saada TV-hubista edes auttavasti vakaa. Tulee mieleen omalta IT-uralta aikoinaan ICL:n unix-palvelimet joita piti buuttailla vähintään kerran päivässä että ne ylipäänsä toimisivat, noista ajoista on aikaa yli 25 vuotta, eikä enää aikoihin ole tarvinnut koneita buuttailla, ei mitään koneita tai laitteita.

  Kertoo todella paljon siitä kuinka osaamatonta väkeä löytyy Sagemilta ja DNA:lta
 • Vai on hubiinkin tullut pakkobootti, kuten Wboxeihin tuli aiemmin. Jopa samoilla ominaisuuksillakin, että ei aina käynnisty loppuun asti 🙁
 • Ei perkele tätä touhua!
  Maksukanavat vähän päästä pimeenä.
  Dna tv on pysähtynyt.
  STB input on pysähtynyt.
  äänen säätö ei reagoi.
  kanavat vaihtuu helvetillisellä viiveellä.
  kuva jämähtää paikoilleen suorissa lähetyksissä.
  Kuva pikselöityy ja puuroutuu verkkotallenteissa.
  Äänet ei lähellekkään synkassa kuvan kanssa.
  EPG loikkii miten sattuu ja ohjelma info on joko väärä tai aivan paska!
  Poistetut tallenteet ilmaantuu takaisin ja poisto jumii koko paskan!
  Jatkuvat tallenteet ilmaantuu itsekseen tai ne häviää.
  Äänen tasot vaihtelee lähteittäin aivan helvetisti.
  Laitteen rauta on alitehoista.. oli jo alkuunsakkin ja nyt entistä pahemmin.
  Virtalähde volisee.

  Kaikki edellämainitut korjautuu asiakaspalvelun mukaan sammuttamalla laite kokonaan, jonka jälkeen laite ei edes käynnisty ilman virtajohdon irroitusta.
  Helvetin mukava könytä kerran päivään tuonne tason taakse että saa piuhan irti.

  ONKO TÄHÄN TULOSSA JOKU PÄIVITYS TMS. JOLLA TÄMÄ SAADAAN TOIMIMAAN, VAI ONKO AINOA PELASTUS HEITTÄÄ VITTUUN KOKO LAITOS JA PURKAA SOPIMUS DNA:N KANSSA KAIKKIEN PALVELUIDEN OSALTA?
  Silloin lähtee myös yrityksen yhteydet ja liityymät. Alkaa nimittäin olla tätä mittalasi laitaansa täynnä tällaista perkeleen pelleilyä.
  Asiakasta juoksutetaan ja hyppyytetään ja syyllistetään kun ei laitteet pelaa sovitusti.
  Jos joku oikeasti dna:lla ymmärtäisi yrityksen toiminnan päälle mitään niin tällaset "villet" ois maksettu pihalle jo ajat sitten. Eikait kukaan pidä palkkalistoillaan yrityksen kannalta haitallisesti ja taitamattomasti toimivaa porukkaa. Vai meinaatteko uutta mainos slogania "paskin digiboxi ikinä, joka varmasti vähentää ruutuaikaa"?


 • @Timppa

  "ONKO TÄHÄN TULOSSA JOKU PÄIVITYS TMS. JOLLA TÄMÄ SAADAAN TOIMIMAAN, VAI ONKO AINOA PELASTUS HEITTÄÄ VITTUUN KOKO LAITOS JA PURKAA SOPIMUS DNA:N KANSSA KAIKKIEN PALVELUIDEN OSALTA?"

  Kyllä!!!
 • @Timppa,
  Täyttä asiaa!
 • No nyt tuo viimesen temppunsa teki!
  Viime päivityksen jälkeen on kursori tallenteissa pomppinut kuin sika sähköpiiska rektumissa.
  Nyt kun taas kerran olin poistamassa noita "uusia" jatkuvia tallenteita kuten junior master chef ja parasiittihotelli ruotsi tämä saatanan aparaatti päättikin poistaa kansion jossa oli tallennetut elokuvat. JIPPII! +99 sivua tallennettuja elokuvia hevon perseeseen tosta vaan naps, ja edelleen nämä "ullatus" tallenteet pollottaa listassa.
  Kiva sinänsä että edes joku toimii... poistaminen, mutta olisi kiva saada itse myös päättää poistettava sisältö.
  Osa elokuvista on kyllä vuokrattavissa vaatimattomaan 4,99 - 6,99€/kpl. hintaan, mutta oisihan noita voinut katsoa nykivänä ja ääntä sohlaavana tallenteenakin kun niistäkin on maksanut, mutta kun ei.
  Voisi edes kansiota poistaissa sit kysyä että "haluatko poistaa kansion nn?" mutta edes tällaista ei ole älytty.
  Nooh... jouluhan on ihmeiden aikaa
 • @Timppa,

  Hupalaatikko on aina yllätyksiä täynnä.
  Taas näkyy Dna hätäpaskoneen - pukkaa taas testaamattoman päivityksen lootaansa, eiku siis peräti kaksi hätäpaskaa.

  Ei voi kuin ihmetellä toimia!!!
 • No enpäs ois halunnutkaan kattoa c morelta tai netflixistä tahi viaplaylta elokuvaa.. tallenteethan tämä jo kadottikin.
  Siellä afrikan koodari bussissako tätä juuttahan lootaa kehitetään?
  Tai no tuskin... ois tällä työtahdilla ja osaamisella jo väki vaihtunut
 • "Ja miksi se starttaa netflixiin?"

  Minulla myös on tuo "ominaisuus". Se ilmestyi siinä vaiheessa kun vanha Sonyn telkkari hajosi ja hankin tilalle Procasterin. Käynnistän siis telkkarin ja Hubin valmiustilasta sillä TV:n kaukosäätimen virtanapilla, ja yleensä hubi menee siinä vaiheessa itsekseen netflixiin. Minusta näyttää, että se kaukosäätimen virtanapin signaali tulkitaan hubilla netflixin käynnistykseksi. Joskus kun telkkari ja hubi on päällä, ja onnistun jotenkin huolimattomasti painamaan sitä virtanappia niin, että TV ei sammu, niin silloin myös hubi käynnistää netflixin.

  Tuossa procasterin kaukosäätimessä on muitakin päällekkäisyyksiä hubin kanssa. Ärsyttävin varmaankin se, että TV:n volumesäädöt vaihtaa hubilla kanavaa.
 • Procaster ja TV-hubi ovatkin laadultaan samaa kastia, eli pohjasakkaa.
 • Ei vaikuta tuo vaikka starttais telkun suoraan paneelin napista niin netflixiin menee.
  Nyt pilvitallenteet tökki ja kelaus jumii koko paskan. Äänet tökkii ja häviää yhen äkin kokonaan. Kuva alkaa pykimään vähän väliä. Ja kun dna tv kyykkää aukee c more. Maksukanavat vähän päästä "ei katseluoikeutta"!
  Tallentaa mitä sattuu ja jättää tallentamatta. Nyt vuoden vetänyt junior master cheffiä ja parasiitti hotelli ruotsia pilveen eikä saa pois tallennuksesta. Samaan aikaan jättää elokuvia tallentamatta ja esim. MOT pitää aina laittaa yksitellen vaikka on jatkuvalla.
  Että ei tämä joulu ole DNA:lla mitään ihmeiden aikaa, vaan samalla paskalla mennää tosin nyt tilttailee vähän useammin kuin eilen.
  Liittymiä lähti dna:lta muuten 86kpl rajattomia ja 4G nettejä n. 100kpl.
  Ja olemme aina vuoden vaihteen jälkeen uusannet laitteet... nyt vai ei tule dna:lta enää. Tämä oli yhden hupi laitteen hinta dna:lle.
  Hyvää Joulua.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.