Ville Partaselle hubin viat ja ongelmat

Hubin ongelmia uusimmalla ohjelmaversiolla 16 päätteinen. Vanhempi on 13 päätteinen versio
-tallennusongelmia omalle kovalevylle (vanhemmalla ohjelmaversiolla toimii hyvin)
- Laite jää mustaan ruutuun kaikilla kanavilla, jos koskee virtanappulaan ja yrittää käynnistää uudelleen (vanhalla ohjelmistolla toimii.
- Cmore.fi ei toimi castauksella, eikä HBO, castauksessa muissakin palveluissa ongelmia.
- Antenniasiakas ei näe kanavia hubilla, mutta dna tv sovelluksella näkyvät (English club, motorvision ym.)
-IPTV kanavien tallennus ei onnistu
- kovalevylle ei saa merkkiä, minne katselu on päättynyt.

Kommentit

• @Ulla
    hubi on täysin seko. Itsellä kans kovalevy hubissa kiinni. Ei mitään järkeä koko tallennuksessa. Turha odottaa että  DNA edes haluaa saada hubin tallennukset toimimaan. DNAn tv-hubi on petos!

EPG rules
  • Hubi+kovalevy. Samalta kanavalta ei voi tallentaa ohjelmia peräkkäin jos käyttää asetusta "Lisäaika ennen ja jälkeen tallennuksen". Itsellä asetus 3 minuuttia.

"Tallentaminen tai katsominen ei ole mahdollista sillä kaikki virittimet on käytössä"

Virheilmoitus jo on täysin idioottimainen! Tulee epämääräinen lista ohjelmia (kuva): näkyy kolme ohjelmaa, menossa oleva kerran ja tuleva ohjelma kahteen kertaan - kaikilla statuksena [TULOSSA] vaikka tokihan menossa oleva ei ole "tulossa".

Tainnut DNA muuttaa tätä mutta ryssinyt ihan täysin.. Ei enää ilmoita samaa silloin kun EPG:ltä tallennukset yrittää laittaa, nyt ilmoittaa aivan käsittämättömään aikaan, noin 20 minuuttia ennenkuin muka-konflikti tapahtuu. AIVAN TYPERÄÄ!!!

Tilanteessa ei edes voi tehdä yhtään mitään, ei voi peruttaa tallennusta
    MITEN VOI OLLA ETTÄ TÄLLANEN TYPERYYS MENEE LÄPI??? AIVAN KUIN KEHITYSVÄKI EI OLISI IKINÄ TALLENTAVAA BOXIA KÄYTTÄNYT,  EI EDES NÄHNYT!!!

KYLLÄ DNA OSAA!!

Tuosta listasta ei pääse eteenpäin millään. Pakko sammuttaa, edes se ei onnistu - pakko repiä virtakaapeli ja odottaa uudelleenkäynnistymistä. Ja kuinka ollakaan, ei edes muista miltä kanavalta lähdettiin...

Ulla

• DNA TV-hubi on digiboxin irvikuva!

Edes kanavanvaihto ei aina toimi. Usean kerran käynyt niin että kanavanvaihto laittaa hubin täysin jumiin.  Kerrotaanpa esimerkin valossa: hubi Yle TV1 HD:llä (kanava 21) valitsin 25 (Yle Teema & Fem HD). Yle TV1 HD:n ohjelmasta alkaa parin sekunnin pätkä pyörimään (pelkkä ääni), mitään muuta ei sitten tapahdukaan..

Sentään saa vielä sammutettua hubin kaukosäätimestä. On aika hidas kanavanvaihto tällä tapaa..
    Ulla
  • Hei Sami,

Hubin tulevista versioista on tarkoitus keskustella toisessa ketjussa, mielelläni jatkan keskustelua sillä.

Tuosta mustasta ruudusta: Ymmärränkö siis oikein että joka ikinen kerta hubi käynnistyy kanavalle (DVB-T tai IPTV) ja kuva on aina musta mutta ääni tulee? Tuleeko kanava näkyviin jos kanavaa muuttaa?
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Jos käytössä on dnatv versio joka päättyy 16 numeroon, niin ruutu on mustana sekä antenni että IPTV kanavissa ja (ääntäkään ei muistaakseni tule). Sama vika molemmissa omistamissani hubeissa.

Nyt olen palauttanut molemmat hubit 13 päätteiseen dnatv versioon ja kaikki toimii, kun en vain päivitä uudempaan, jota hubi kyllä jaksaa muistuttaa.
  • Mutta jos sammutan hubin kokonaan virtanapista (pitämällä nappia kauan) ja laitan päälle, niin mustaa ruutua ei silloin tule. Tai otan sähkön pois pistokkeesta.

Tallennusongelmat säilyvät mutta kuva tulee näkyviin.

Mitään ongelmia (kuva, tallennus ym.) ei ole kun vaan pysyn 13 versiossa.
  • Palauttaminen tehdasasetuksiin ja kaiken lataaminen ja määrittely uudelleen on aika turhauttavaa, jos 16 versiota haluaa testata ja huomata ettei toimi. Aika monta kertaa olen kokeillut 2 eri hubilla.
  • Kanavien vaihto ei auta mustan ruudun ongelmassa. Ainoastaan virtojen totaalinen katkaisu tai hubin kunnollinen sammutus.
  • Kiitos Sami raportista. Yritetään toistaa tässä päässä.

Kysymys: Onko HDMI CEC käytössä?
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • HDMI CEC ei ole päällä kummassakaan hubissa.

• 16 versiolla myös tallenuksen aloittaminen ja lopettaminen kovalevylle täyttä arpapeliä. Tallennuksen voi saada ehkä päälle, mutta lopettaa ei voinut, muuten kuin virrat pois.
    13 versiolla toimii täysin.
  • Toisessa hubissa on kiinni Grundig telkkari ja siinä on erikoista että telkkarin kaukosäätimen virta ja ääni ir signaali on sama kuin hubissa. Se ei haittaa. Erikoista on että jos vaihtaa AV laitteille tai käyttää HDMI jakajaa, niin hubin kuvan saaminen takaisin telkkariin ei ole helppoa. Vaatii usein hubin sammuttamisen. Muilla HDMI laitteilla samaa ongelmaa ei ole.
  • Minulla on myös Grundig-TV ja Hubi käynnistyy aina, kun TV:n laittaa päälle. Erikoista on, että TV ei käynnisty Hubin kaukosäätimestä. Tämä vaikeuttaa lähinnä Logitech Harmonyn ohjelmointia.

Ongelmia on myös kuvan viennissä AV-vahvistimen (Harman Kardon AVR255) läpi. Usein on niin, että kuva ilmaantuu vasta, kun vahvistimen asetusvalikkoa käyttää päällä ja pois. Muiden laitteiden kanssa ongelmaa ei ole ilmennyt. Sekä vahvistin että TV ovat Full HD ilman 4k-tukea.
  • Poistuuko tuo musta ruutu jos Hubi on kiinni suoraan television HDMI liittimeen? Tai poistuuko jos vaihtaa TV:n sisääntuloa ja takaisin Hubin sisääntuloon?

Musta ruutu näyttäisi viittaavan HDCP ongelmaan.

Onko käytössä myös uusin firmis vai vanha firmis? Saatko katsottua tuon numeron android asetuksista?

DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Musta ruutu ei poistu noilla keinoilla, yritetty on. Ainoa minkä auttaa on hubin totaalinen sammutus. Sen sammutuslaatikko tulee näkyviin mustan ruudun päälle.

Laiteohjelmisto: dctiw384 6.0.1 MUE91

• Luonnollisesti mahdollisissa HDCP ongelmissa myös televisioiden ohjelmistojen päivitykset kannattaa tarkistaa.
  • Mikä olisi muuttunut 13 päätteisen dnatv version jälkeen, että nykyinen 16 päätteinen tekisi HDCP virheen.

13 versio toimii täydellisesti. Päivityksiä ei ole telkkareilleni
  • Olisiko mahdollista saada tietää tv:n mallia? Yritämme edelleen toistaa tuota ongelmaa.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Ensimmäinen on
    Samsung UE32H5505 32" Smart LED-televisio, 100 Hz, Quad Core, WiFi

Ja toinen on
    Grundig 32 GLX 3101 T2

Ja 13 päätteinen toimii täydellisesti

• Ja kun 16 päätteisen versioon sai kuvan uudelleenstarttauksen jälkeen, niin tallentaminen omalle kovalevylle on tuskaa. Ei tahtonut millään ottaa vastaan tallennus komentoa. Kuten sanoin 13 päätteinen toimii kuin unelma.
  • Ajoin toisen hubinkin 16 versioon ja toimi nyt ihan normaalista, kun kävin asennuksen jälkeen pakottamassa DNATV apin Android sovelluksista lopetettavaksi ja samasta valikosta avasin avaa käskyllä. Toimi aamupäivän ja iltapäivän vaikka laitoin välillä hubin standby tilaan. Illalla ei enään toiminut, valikot ym. aukesivat, muttei mitkään kanavat. Kävin Android sovelluksissa ja siellä manuaalisesti annoin taas avaa käskyn ja kaikki alkoi toimimaan. Vika on siis DNATv applikaation käynnistyksessä. 13 versiossa tätä ongelmaa ei ole.
  • Emmä tiedä, olisi hienoa fiiilistellä uudella hienolla dnahubilla mutta ei... Joka päivä toistuu samaa ongelmaa, joskus laite vain jäätyy kesken tv ohjelman katselun ruutu muuttuu mustaksi eikä tokene kuin käynnistämällä uudestaan, joskus valikosta valiten tai raakasti virtajohdon irroittamalla. Ja sitten nuo muut ongelmat, tallennukset ei poistu, tallennusta ei ole vaikka esikatselu näyttää toisin jne. Mikä tässä nyt mättää, Kuukausihinta maksamme laitteesta joka ei toimi?? Tässä olisi kuluttaja lehdellä hyvää aineistoa.
  • @Markku

Voit kokeilla mennä talonnäköisestä napista android tilaan. Sieltä asetukset ja sovellukset. Sieltä haet DNATV ohjelman ja sieltä poista päivitykset. Jos laite pyytää päivitystä niin peru se. Näin voit kokeilla DNATv versiota 13
  • @Antti Siirtola
    Tuo toisten kaukosäätimien toimiminen hubin kanssa tuollaisissa tapauksissa että hubin säädin ei kuitenkaan ohjaa sitä toista laitetta luultavasti korjataan pian, lähetin DNA:lla kaikki avaimet korjata tuo "ominaisuus" joku aika sitten eri asia on  viitsivätkö edes lukea koko viestiä siellä päässä, kun kiivaasti tuntuivat syyttävän päällekkäisiä koodeja mitkä ei ole syypäitä noissa tapauksissa.
  • Säie jossa DNA:n piti tiedottaa tulevista päivityksistä ja ottaa vastaan palautetta ja kehitysideoita suljettiin kun se ei palvellut tarkoitustaan. Ihmiset vain kinastelivat keskenään mitä siellä saa käsitellä eikä DNA vastannut esitettyihin kysymyksiin.

Lopuksi ilmeni että osalla käyttäjistä hubi oli alkanut aukeamaan omia aikojaan ja joku esitti huolensa laitteen paloturvallisuudesta.

Olisi kuitenkin hyvä jos asiallista keskustelua edelleen jatketaan jossain. Kirjoitan tähän jospa täällä viriäisi sellaista. Itselläni on toistaiseksi ristiriitaiset kokemukset Hubista. Tuntuu että siinä toimii kohtuullisen hyvin mm Netflix, Yle Areena, Katsomo ja Ruutu, mutta ei niin hyvin DNA:n verkkotallenteiden käyttö.

Kansioita ei edelleenkään ole ja tallenteen haku nimellä on vaivalloista kun OSD näppäimistön aakkoset on yhdessä rivissä ja välillä joutuu tosi hitaasti selaamaan aakkosia edestakaisin kirjoittaakseen halutun ohjelman nimen.

Onko näihin aisioihin tulossa kohennusta? Entä tuleeko verkkotallenteihin joskus HD kuvanlaatu? Lisäksi laite kaatuilee aika usein ja vaikka tehdasaaetuksille on palautettu ja päivitykset on asennettu.

Tuntuu hassulta että Hubilla lähestulkoon kaikki muu sisältö toimii hyvin ja hyvällä laadulla paitsi DNA:n oma palvelu. Pistää miettimään miten kauan tälläisesta viitsii maksaa. Castaus on pelkkä vitsi verrattuna Chromecastiin.

Meillä Hubi on 100mb:n DNA:n kaapeli yhteydessä modeemissa lan-kaapelilla kiinni kun laitteet on muutenkin vierekkäin. Perusasiat Hubin toimintaedellytyksille pitäisi siis olla kunnossa.

Toivoisin todella että viestini luetaan ajatuksella eikä oteta piikittelynä vaan huolena kuinka DNA saa pidettyä asiakkaat tyytyväisinä myymiinsä palveluihin.
  • Luemme kyllä kaikki DNA Tuki -sivustolle saapuvat viestit, sivustoa myös seurataan aktiivisesti DNA:lla vaikka emme jokaiseen viestiin kommentoisikaan. Tämä hetkeksi poikki vihelletty hubin keskustelu avataan kyllä uudestaan ensi viikolla.

Tämä kommentti paloturvallisuudesta oli tavanomainen provokaatio ja jätettiin siksi omaan arvoonsa. Laite kyllä lämpenee käytössä aivan kuten kaikki sähkölaitteet. Ylikuumenemisesta ei ole vaaraa, sillä laitteiden jäähdytys on huolehdittu jo suunnitteluvaiheessa. Laitteiden jäähdytysratkaisut saavuttavat tasapainon lämmössä, jonka jälkeen lämmöt eivät enää nouse. Laitteet myös sammuvat automaattisesti jos turvalliseksi määritelty lämpötila ylittyy.

Paremman HD kuvan tuominen on toki meidän tavoitteena, mutta tarkempaa tietoa tämän osalta ei ole kuitenkaan antaa. DNA TV-hubia myös kehitetään jatkuvasti, vaikka emme viikkotasolla pystykään kertomaan tarkasti kehitysvaiheista, pelkästään jo liiketoiminnallisista syistä.

Asiat joista voimme kertoa DNA TV-hubin kehityksessä löytyy oheisen keskustelun aloitusviestistä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-hubi-tulevat-paivitykset-ja-ominaisuudet-ke/
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • TV-hub toimii tällä hetkellä kyllä niin heikosti että tekisi mieli viskata koko laite menemään. Kokonaisuus toimii niin huonosti, ettei tällaista pitäisi edes pitää markkinoilla ollenkaan. Edellinen tietenkin olettaen kaikkien laitteiden "toimivan" yhtä huonosti kuin omani.

- Jos laitat useampia tallennuksia peräkkäin samalta kanavalta kovalevylle, niin saat virheilmoitusten tulvan. Virheilmoituksia ei saa mitenkään järkevästi pois vaan koko laite jäätyilee ja kaatuu lopulta.
    - Verkkotallenteiden katsominen on lähes mahdotonta. Melkein joka kerta tallenne alkaa jäätyilemään ja lopulta tästä seuraa kaatuminen.
    - Verkkotallenteisiin ilmestyy jatkuvasti milloin mitäkin randomitallennuksia. Näitä tulee siis paljon, eikä ole hauskaa käydä läpi viikon välein sun tallenteita ja poistella sinne itsekseen ilmestynyttä tavaraa. Koko palvelun idea on käsittääkseni tarkoitus lisätä vaivattomuutta ja tämä ei oikein toteudu näin.
    - Vuokraamo toimii hyvinkin vaihtelevasti. Jäätymistä esiintyy hyvin usein.
    - En edes jaksa muistaa kaikkia käyttöä hankaloittavia asioita tähän hätään, hyvin usein huomaat istuvasi sohvalla verisuonet pullottaen kiroilemassa, puristaen kaukosäädintä tarpeettoman kovasti ja boksi jäätyneenä.

TV-hubin vaihdoin, kun wbox oli yksinkertaisesti niin huono että katsomiset alkoi jäädä kokonaan väliin bugittamisesta johtuen. Olin vahvasti sitä mieltä että se oli huonoiten toimiva laite mitä olen koskaan omistanut. Nyt huomaan että olin silloin väärässä.

TV-hub on palveluna ajatukseltaan loistava, mutta tällä hetkellä useammat ongelmat tekee loistavasta tuotteesta lähes käyttökelvottoman. Sääli sinänsä että asioiden korjaaminen tuntuu kestävän tuskaisen kauan. Osa noista ongelmista on ollut olemassa jo parisen vuotta mitä olen näitä käyttänyt, joten tiedossa ne kyllä on ollut palveluntarjoajalla. Vaikuttaisi vähän siltä että ongelmia ei ole edes halua korjata kun asiakkaita riittää muutenkin.
  • @PK

Ekalla hubillani auttoi kun montakertaa meni android puolelle ja sovellukset ja lopetti dnatv apin, sitten jos jymähti, niin samaanpaikkaan, mutta kohta avaa. Tätä kun tein muutaman kerran, niin nyt tämä hub toimii taas ihan ok.

Toista hubiani en voi käyttää muulla kuin dnatv 13 versiolla joka taas toimii siinä ihan hyvin. 16 versio ei.
  • @DNA
    Jaa, mun mielestä DNA voisi lukemisen sijaan keskittyä tekemiseen, ja jos joku provosoituu asiakaspalvelussa, kannattaa miettiä miksi. Asioihin vastaamatta jättäminen uhriutumalla, ei johda yhtään mihinkään.
    Edelleenkään kansiointia ei ole palautettu, vaikka Partas Ville lupasi eräässä viestissään asiaan palailla vuoden alussa, kun "taustajärjestelmätkin" on päivitetty. Ja nyt, kahta kuukautta myöhemmin, ei ole tapahtunut asian tiimoilta sen koommin viestintää, kuin tietenkään mitään päivitystäkään, johon varataan ääretön määrä aikaa asiakkaitten kustannuksella.
    Jos ja kun tukitoiminta DNAn puolesta ei ole täällä edes "virallista", niin moderointi on kyllä tungettu liki sinne Pohjois-Korean tasolle - esim. tuon eräänkin ketjun lukittaminen, pateettista. Ja edelleen, kun laitteen ongelmiin liittyvä tukitoiminta on asiakaspalvelun kontolla, joka ei ymmärrä koko laitteesta piip-piip, eikä pysty ongelmille tekemään mitään, niin olettaisi kyllä jossain soivan väestöhälyttimet kellojen sijaan.
  • Jos kerran vetoatte liiketoiminnallisiin syihin, olisiko asiallista jättää veloittamatta asiakkaita, jos maksuhalukkuus on 0? Asiakkaat ovat liiketoimintanne ydin.
  • @Sami

Laitetta on tullut kyllä käynnistettyä uudelleen useammankin kerran. Virtakatkaisin johtoon olisi tällä hetkellä tarpeellinen lisävaruste, sen verran usein saa johtoa nykiä irti. Pitää kokeilla vielä tuota sovelluksen sulkemista. Usko on aika vähänä kun on tullut kyllä koitettua kaikkea mahdollista mikä vaan tulee mieleen.

Onko vanhempaa päivitystä mahdollista saada jostain takaisin? Mielikuva olisi itselläni että jokaisen päivityksen myötä toimivuus on huonontunut. Alkuun (loppuvuodesta) hubi toimi edes huonosti.
  • Dnatv 13 saa takaisin kun menee sovellukseen android tilassa ja poista päivitykset ja ei päivitä kun hub sitä huutaa.
  • Tässä hubissani joka toimii dnatv 13 versiolla on kaukosäädettävä pistorasia. En ole vaan tarvinnut virtoja siitä pois ottaa, niinkuin ennen sitä. Jotenkin poisti hubin sähköongelmat, siinä jonkinlainen häiriönpoistaja. Erikoista oli että hubin pistoke piti kääntää 180 astetta, niin sitten alkoi toimimaan tässä pistorasiassa. Ilman kaukosäädettävää pistorasiaa tai siinä toistenpäin ei toiminut
  • Sami
    tuo kääntö riippuu siitä millaisia "maadoiuksia" tai  minen muut laitteet on tehty ominaisuuksiltaan. Joissakin  maadoittamattomissakin laitteissa esim. metallikuorista tuntuu pieni värähtelyn tunne jos kosketin on jommassa kummassa asennossa
    Sen kummemmin selittämättä tuo riippuu laitteiden sisäisistä  "Maadoituksista" ja häiriönpoistoviritelmistä.
    Hubin poverissahan ei ole maadoitusta vaan miten lie sekin tuon "maapotentiaalin" sitten arpoo laittetelle

Noihin saa aikamoisia maasotkuja ja häiriöitä kun on kasa laitteita erilaisilla piuholla keskenään kiinni ja nuo piuhojen maat risteilee latteesta toiseen. Testaappa kääntö jos on pelkkä hubi telkkarissa ja mitä vaikuttaa jos käännätkin telkkarin pistokkeen ja toinen että onko telkkarissa europistoke kuten nykyisissä taitaa olla?
    Lisäksi onko talossa kunnollinen maadoitus vai nollausviritelmiä.
    Huom. Jatkojohdon tai pistorasian rakenne ei välttämättä tuota kerro kun monenlaista "Rane" kytkentää on olemassa vaikka sähköasennuksia ei saisi amatöörit sorkkia.
  • "Noihin saa aikamoisia maasotkuja ja häiriöitä kun on kasa laitteita erilaisilla piuholla keskenään kiinni ja nuo piuhojen maat risteilee latteesta toiseen. "

Asiaa, ja täysin totta. Nimenomaan maapotentiaalit on mitä sattuu. Esim meillä kerrostalo jossa maadoittamattomat pistorasiat, hubi kaapeliliittymässä, antennipistorasiasta tulee mitä maata sitten tuleekin, verkkojohdoista eripuolille huoneistoa vedettynä sitten taas omaansa.
  • Kuten sanoin, jos käännän pistokkeet toistenpäin kun ovat nyt, niin hubi ei toimi. 7 muuta boksia ym. laitetta toimivat. Sähköasennukset ovat sähkömiehen tekemiä, mutta siitä on aikaa, 80-90 luvuilla tehty. Vanha talo kyseessä.
  • Sami
    Tuolloin voi olla ettei talossa ole todellsta maadoitusta  ja ei sekään takaa laiteiden toimintaa mutta esin ylijännitesuojat toimii vain oikein maadoitetuista sähköverkoissa jossa kevi johto on todella vedetty maahan kaivettuun kuparijohtoon jossa taas on omat norminsa sen asennuseen maastossa.

Nollatussa saatta olla jopa hengenvaara jos joku 0- johdin katkeaa tai on huonot liitännät.

Tämän kaikki ammattilaiset ja asiaan perehtyneet tietävät.
    Käyttöönottotarkastuksessa mitataan resistanssi maakiskon ja pistorasian maadoitusliuskan välissä kunnollisella pitkällä johdolla ja sen tulee olla 0-1 ohmin luokkaa.
    Itse ei saa mittaria avata mutta sama tulos pitäisi tulla myös mittaritaulusta kuoresta mitaten koska sekin oikein tehtynä on maadoitettu.

EN vastaa vahingoista jos alatte tumpeloimaan tällaisissa mittauksissa"

Taisit joskus mainita vikavirtasuojankin joka ei siis mitenkään liity itse hubin tai muun suojaukseen vaan pätkätää poikki jos virtaa tulee esim sormille vuotavasta sähkölaitteesta.

Koetas piruuttasi mitä se telkkarin töpselin kääntö suhteessa hubin töpselin kääntöön vaikuttaa 😀

• Turhaan käännän kun toimii hyvin dnatv 13 versiolla nykyisellä virtasysteemillä, ongelmat ovat dnatv 16 versiossa. Vikavirtakytkintä ei ole vaan kaukosäädettävän pistorasian lisääminen teki hubista toimivan dnatv 13 versiolla.
  • Laitetaan nyt vielä sellainenkin muistutus että jos joku nyt kaapeliyhteydessä kayttää antennivahvistinta niin pitää ottaa huomioon seikka ettei nuo halvat vahvistimet yleensä ole paluukaistalla varustettuja joka pitää olla jos kaapelissa käytetään hubia tai muuta interaktiivista laitetta jossa liikennettä menee myös operaattorin suuntaan.
  • Eikös hubin paluuliikenne ole langallisen tai langattoman netin kautta.
  • Sanoinhan että jos on kapelissa ei siis mokkulan kautta  ja katsos kun se nettikin menee antennikaapelissa joten sen vahvistimen sijainti sitten pitää olle vasta modemin jälkeen  siis näin rautalangasta väännettynä:)
    Huomaa että nykyiset älytelevisiot voivat liikennöidä myös sekä netin että TV-kaapelin kautta vähän laitteista riippuen
    Eihän älytelevisiotat ostaessa koskaan sanota että teillä pitää sitten olla nettiliittymä.

Harava-antennitaloudet on asia erikseen

Periaatteesahan ei kerrostalojen antennikaapelin  kautta tulevassa eurodocsis 3 liitännässä edes pitäisi tarvita vahvistinta koska taloissa on omat antenniverkon jakopisteiden vahvistimet.

• Sami
    "7 muuta boksia ym. laitetta toimivat."
    Tarkotatko että sulla on samaan aikaan kaikki käytössä ja kytketty piuhoihin??

• Tarkoitin että 7 muuta laitetta toimii hyvin yksinään tai yhdessä. Ainoastaan hubin kanssa sähköongelmia, jos on ilman kaukosäädettävän pistokkeen "häiriönpoistoa". Muut laitteet eivät tuollaista vaadi. Tallentavia digibokseja, maxivision ja watson boksit, appletv, chromecast, mi box jopa vanha vhs löytyy.
  • Ostin eilen HDMI jakajan kun uudessa telkkarissa on liian vähän HDMI paikkoja. Ei näytä hubi toimivan sen päässä ollenkaan, kuvaa ei tule. Onko tässä joku suojausjuttu nyt kyseessä?
  • Vuokraamon leffat jumittaa ja YouTube videot pätkii. Missä vika? Käyttäjässä vai Dna tv hubissa?