Virhe Google castissa

Hei,
Yritän peilata puhelimeltani ruutu+ tai YouTube videoita Philips televisioon, joka on liitettynä Dna hubiin. Viime viikolla onnistui. Enää ei onnistu. Mitään ei täällä päässä ole päivitetty. Virheilmoitus on otsikon mukainen: virhe google castissa. Osaisiko joku neuvoa, miten edetä?
Hannu Kananen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Hannu! Tarkistatko vielä että DNA Hubissa on asennettuna uusin Android N ohjelmistopäivitys, tämä korjaa ainakin joitain laitteen sisäisen Google castin virheitä