Virusturva

Hei!

Mikä on vialla, kun asensin uudelle koneelle virusturvan ja hetken kuluttua yhdestä koneesta virusturva katosi? Virusturva kertoi, että lisenssejä on jäljellä 5/6 ja nyt niitä on jäljellä 4/6.

Kommentit

• Hei Ari, onnistuuko DNA Turvapaketin asennus normaalisti tähän vanhaan koneeseen?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Meillä on ennestään neljä tietokonetta, yksi tabletti ja yksi uusi kone. Lisenssejä oli jostain syystä vapaana 5/6 aloittaessani asennuksen uuteen koneeseen. Se asentui moitteettomasti paitsi että se asentui kaksi kertaa, kun eka asennusikkuna katosi näkyvistä ja avasin uuden. Nyt lisenssejä on jäljellä 4/6 ja siinä tabletissa ei ole Nettiturvaa enää.
    Ari