Voiko loppulaskun maksaa useammassa erässä?

Hei

Ikävää, että laitetta ei saa omalle erilliselle laskulle, niinkuin aiemmin, tosi iso harmi.
Kaikki uudistukset ei ole hyvästä,
mutta mikäli tilaa loppulaskun, niin voiko loppulaskua lyhentää useammassa erässä esim. kahdessa tai kolmessa erässä?
Kaarte Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Kaarte!

Mikäli tilaat loppulaskun niin tällöin loput kuukausimaksut tulevat maksettavaksi kerralla. Loppulaskua ei ole mahdollista maksaa useammissa erissä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Just tän takia siirryn pois asiakkuuesta. Vk 39 soitto dnahan että puhelut ja puhelin eri laskuun, kuitenkin tuli puhelimen koko loppulasku ja puhelut yhteisessä laskussa. Iso raha t. Nimim. Pieneläkeläinen
    Pien eläkeläinen
  • Katsoin viimeistä laskuani ja totesin jotain outoa että   yhtäkkiä laskun loppusumma oli yli 20 €.a kalliimpaa. Eikä puhelutietoja näkynyt. mistä tämä muutos johtui?
    kristiina kulmala
  • Hei Kristiina!

Laskun erittelysivulta näet tarkemmin, mitä laskulla on veloitettu. Mikäli tämä ei laskulta selviä, asiakaspalvelumme numerossa 044 144 044 auttaa laskun tulkitsemisessa. Tarvittaessa saat yhteyden asiakaspalveluun myös puhelimelle ladattavan Oma DNA-sovelluksen chatin kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei, mistä löydän linkin josta voin puolittaa erääntyväni laskun.
    Sointu kinnunen
  • Vahvistus
    Sointu kinnunen
  • Hei Sointu! Tarkoitatko, että tahtoisit tehdä laskustasi maksusuunnitelman kahteen erään? Olethan tämän tiimoilta yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse 044 144 044 tai Oma DNA -sovelluksen viestipalvelun kautta.