Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Voiko maksukanavia tallentaa?

Hei
MInulla on DNA tv -selainversio. Haluaisin tallentaa C More Sport 1- ja 2-kanavien ohjelmia, mutta ohjelmaoppaassa ei näy tallennusvaihtoehtoa. Onko näiden kanavien ohjelmien tallentaminen siis mahdollista?

Kommentit

 • Salattuja kanavia ei DNA TV:n pilveen voi tallentaa - ainoastaan suorakatsella.
  Tallennukseen tarvitset hyväksytyn digiboxin ja siihen salauksen purkamiseen TV-kortin.
 • Tämä asia olisi hyvä kertoa selkeästi tallennus ominaisuuden tiedoissa. Minä ostin palvelun turhaan koska olisin nimenomaan halunnut tallentaa maksukanavia. Olen muutenkin ollut todella tyytymätön näihin DNA:n palvelujen toimintaan. Jatkuvasti joku asia ei toimi. Taidan lopettaa kaikki dna tilaukset.
 • https://kauppa4.dna.fi/dnatv/kanavat Tuolla ainakin selvästi näkyy, että mitä voi tallentaa "Tallennettavat kanavat DNA TV –sovelluksella" kohdassa. Tosin vaikea tuo sivu on löytää.
 • Mitä tarkoittaa: "tarvitset hyväksytyn digiboxin"?
  Voinko siis tallentaa Topfield-digiboxiimme maksukanavia? Meillä on käytössä dna-kortti.

 • dikiboxille voi tallentaa,jos maksukava on ladattu kortille
 • Voiko digiboxi ja DNA-TV hubi olla yhtäaikaa päällä. Katsella Hubia ja tallentaa maksukanavan (esim. BBC Brit HD) ohjelmia samanaikaisesti. Hubista ei kaiketi saa tallennettua noita maksukanavia, jos olen oikein ymmärtänyt.
 • Hubista voi tallentaa maksukanavia jos siihen ostaa dna kovalevyn. Siihen voi tallentaa maksukanavat, jotka tulevat antenni tai kaapeliverkosta.

  Digiboksi ja hubi voivat olla samaan aikaan päällä, mutta silloin täytyy molemmille saada antenni tai kaapelisignaali, yleensä pitää käyttää t-haaroitinta. Myös digiboksissa pitää olla oma katselukortti ja siinä maksukanavat.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.