Voiko modeemin käyttäjätunnuksen vaihtaa ?

Modeemi DNA valokuitu plus-modeemi
F-3686ACv2 kaapelitalouksiin.
Jorma Rantanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tarkoitat ilmeisesti modeemin hallintasivulle kirjautumisen tunnusta? Käyttäjätunnus on oletuksena admin, ja sitä ei voi muuttaa, mutta salasanan vaihto onnistuu.

Kaikilla DNA Kaapelimodeemi F-3686AC ja F-3686ACv2 -modeemeilla on tehdasasetuksiltaan sama salasana, 1234. Salasanaa tarvitaan, jotta laitteen asetuksia voidaan muuttaa. Salasana tulee vaihtaa tietoturvasyistä, jotta ulkopuoliset eivät voi hallinnoida modeemia.

Kun olet kirjautunut asetussivuille, saat vaihdettua salasanan seuraavasti:
    • Kun olet status-sivulla, valitse vasemman reunan navigointivalikosta Password, jolloin aukeaa Password-sivu. Tämän sivun kautta voit muuttaa lait- teen salasanaa. • Päätä, minkä salasanan otat käyttöön ja kirjoita se myös muistiin itsellesi. Salasana voi olla enintään kahdeksan merkkiä pitkä ja se voi muodostua nume- roista ja kirjaimista. Salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat merkitseviä. Kirjoita nykyinen salasanasi current password -kenttään. Tämän jälkeen kirjoita valitsemasi uusi salasana New Password -kenttään sekä uudelleen Confirm New Password-kenttään. Klikkaa Apply.

Tämä ohje löytyy laajennetusta oppaasta sivulla https://www.dna.fi/dna-valokuitu-plus-modeemi-f-3686acv2-kaapelitalouksiin#ominaisuudet
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Huomaa että kyseisessä härvelissä on myös ”expert” käyttäjä jonka salasana on oletuksena laitteen sarjanumero. Tämäkin salasana on tietenkin vaihdettava tietoturvasyistä.
    Petrus Lundqvist