Voiko osamaksulaitteita tilata montaa?

Hei!
Mulla hajosi luuri ja läppäristä vielä osamaksua jäljellä. Voiko puhelimen ostaa osamaksulle vaikka en ole vielä maksanut läppäriä loppuun?

Kommentit

• Hei Burgar!

Luottorajan puitteissa maksuaikasopimuksia voi olla enemmänkin kuin yksi kerrallaan. Mikäli tilaamisen kanssa on ongelmia niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.