Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Voiko prepaid liittymän rekisteröidä tällä hetkellä

Omat palveluni sivusto väittää ettei prepaidia voisi rekisteröidä. Olen asiaa kysynyt aiemmin, mutta viestiäni ei näy eikä myöskään vastausta. Haluan kuulla vastauksen DNA:n edustajan suusta, koska tiedän mikä tilanne todella on.
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei!

  Toistaiseksi Prepaid -liittymiä ei voi rekisteröidä.

  Rekisteröintimahdollisuus palautetaan verkkosivuille näillä näkymin huhtikuussa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Miksi Dna prepaid rekisteröinti ei toimi,näyttää vaan kohtaa harmaana ja siihen ei pääse.Sanotte että toimii näillä näkymin huhtikuussa...Mut milloin huhtikuussa ja minä vuonna?
 • Ei enää uusien rekisteröintiä. Aiemmin rekisteröidyistä katosi ensin saldotiedot ja nyt on kadonneet prepaidit kokonaan. Ehkä kukaan siellä ei välitä niin mitättömästä palvelusta.
 • Todella huonoa palvelua DNA lta.Tosiaan luvattii jo huhtikuussa 2020 että dna prepaidin voi rekisteröidä,mut taitaa vaan olla pelkkiä lupauksia,ku nyt ollaan jo toukokuussa.....
 • Milloin nuo aiemmin rekisteröidyt prepaid liittymät palaa takaisin omiin palveluihin?
 • Milloin nuo aiemmin rekisteröidyt prepaid liittymät palaavat takaisin omiin palveluihin?
 • Eipä näytä toimivan edelleenkään...
 • Eikä vieläkään. Saati mitään tietoa tilanteesta.
 • Minä sain homman toimimaan kun tilasin Telialta liittymän siirron tuolle Dna:n Prepaidille. Nyt DNA:n numero siirtyi telialle ja sen voi siirtää takaisin DNA:lle jos haluaa. Minä pysyn mielummin Telian asiakkaana.
 • Tällä hetkellä prepaid-liittymien rekisteröinti onnistuu ainoastaan DNA Kaupassa paikan päällä. Rekisteröinnin tuomisesta takaisin itsepalveluun ei ole valitettavasti vielä vahvistunut aikataulua. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa ja harmia!
  DNA Hanna palveluasiantuntija
  Paras vastaus
 • Hei

  Mitä hyötyä on tuosta Prepaidin rekisteröinnistä?

  Kävin DNA-liikkeessä pyytämässä prepaid-liittymän rekisteröintiä minulle. (varmistivat ensin, että rekisteröinti toimii, koska se oli jossain vaiheessa rikki myös liikkeissä) Varmistivat tietoni vastaavan https://minunpalveluni.dna.fi/ -tietoja. Sanoivat, että prepaid on nyt rekisteröity minulle ja homma on kunnossa.

  https://minunpalveluni.dna.fi/ -sivulla ei kuitenkaan näy tuota prepaidiä missään. Siellä näkyy edelleen vain samat liittymätietoni jotka näkyivät aiemminkin.
 • Niinpä, ei mitään hyötyä. Itse päädyin kanssa Terpan tavoin Telialle, koska heillä on appi, jolla voi hallita jopa useampaa prepaid-liittymää. Tämä on ollut niin kauan rikki, että tätä ei kannata jäädä odottelemaan jos haluaa jotain tehdä. Mutta sinut saatiin kunnolla lankaan: rekisteröity liittymä, jonka tietoja ei kuitenkaan edelleenkään näe mistään 😃 Aivan järkyttävää toimintaa.
  Jotenkin näistä kolmesta suuresta operaattorista dna:lla valitettavasti on kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelussa aina huonoin vastaanotto millekään. Se on kuin tuuleen huutaisi, paitsi kun asian vie kuluttajariitalautakuntaan. Silloin siihen saadaan selvyys.
 • Jan: Siltä vaikuttaa. Aika erikoista. Itse tarvitsin vain mahdollisimman edullisen numeron tekstarien vastaanottoon. Otin DNA:lta, jotta ei tarvitsisi käyttää useamman operaattorin palveluita.
 • Kysymys: milloin oikein voi pre-paid taas rekisteröidä netissä?  DNA-liikkeseen sitä tekemään on vähän huono mennä, kun tällä hetkellä asun ulkomailla, ja lisäksi koronarajoitusten takia nykytilanteessa on täysin epäselvää, milloin voisi matkustaa Suomeen.  Olisi myös pelkän prepaid-liittymän rekisteröinnin takia vähän turha matkustaa.  Nettirekisteröinnin luulisi olevan ihan yksinkertainen homma, ei kai se mitään avaruustiedettä ole.  Asiakaspalvelusta saa aika ympäripyöreitä vastauksia, jos ollenkaan.
 • Siirrän itse liittymän toiselle operaattorille eli varmaan Elisalle tai Telialle.
 • Onko tilanne edelleen tämä, ettei prepaid-liittymää voi rekisteröidä verkossa?
  AKoo
 • Prepaid -liittymän rekisteröinti onnistuu vain DNA Kaupassa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Ok, kiitos tiedosta!
  ...ja jatkokysymyksenä: Voiko rekisteröidyn prepaidin muuttaa laskutettavaksi tavalliseksi liittymäksi ja säilyttää numeron?
  AKoo
 • Rekisteröityä Prepaidia ei valitettavasti voi vaihtaa laskutusliittymäksi. Valitettavasti meillä ei ole antaa tietoa milloin tämä mahdollisesti olisi taas tehtävissä.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • DNA:n normaalia touhua:

  "Rekisteröintimahdollisuus palautetaan verkkosivuille näillä näkymin huhtikuussa (2020).
  DNA Ida T palveluasiantuntija
  17 Maa 2020"


  Ei tullut Huhtikuussa 2020, 2021 tai edes 2022. On se vaan vaikeaa tämä DNA:n touhu! Eikä näin Syyskuussa 2022 ole tietoa enää edes milloin tulee taas mahdolliseksi!
  Jack
 • Rekisteröidyn prepaid-liittymän saa vaihdettua tavalliseksi laskutettavaksi liittymäksi operaattoria vaihtaessa, numero säilyy ennallaan. Sen jälkeen voi vaihtaa takaisin DNA:lle, jos välttämättä haluaa. Perustuu Traficomin määräykseen. DNA:n asiakaspalvelusta ei tätä tietoa saanut, vaan sieltä vastattiin ettei ole teknisesti mahdollista. Numeronsiirrossa ei kuitenkaan ollut mitään ongelmaa.
  Blaa
 • Olemme nyt kaksi vuotta yrittäneet saada liittymää rekisteröityä. Nyt tilasimme uuden puhelimen, johon ei saada sim-korttia vaihdettua. Vaihto myös maksaisi 10 euroa. Täytynee palauttaa tilattu laite.
  Aulis

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.