Voiko puhelimen PIN-koodi sisältää kirjaimen?

Vaimolla on DNA:n kännykkäliittymä. Hän ei muista puhelimensa PIN-koodia. Jäljellä on yksi yrityskerta kokeilla koodia. Mielessä on mahdollinen PIN-koodi, jossa on yksi kirjain. PIN-koodit annetaan Honor-puhelimessa numeronäppäimistöllä, jossa numeroiden alla on myös kirjaimia. Miten ne kirjaimet saa käyttöön?
Timo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Timo! SIM-kortin PIN-koodi sisältää vain numeroita, puhelimissa on myös näytön lukitus joka voi olla esim. kuvio, PIN-koodi tai salasana.

SIM-kortin PIN-koodin voi syöttää vain 3 kertaa väärin, jonka jälkeen kortti vaatii PUK-koodin. Näytön lukituksen kanssa puhelin lukkiutuu esim. 15 min ajaksi.