Siirry uusimpaan kommenttiin

Voiko puhelimen PIN-koodi sisältää kirjaimen?

Vaimolla on DNA:n kännykkäliittymä. Hän ei muista puhelimensa PIN-koodia. Jäljellä on yksi yrityskerta kokeilla koodia. Mielessä on mahdollinen PIN-koodi, jossa on yksi kirjain. PIN-koodit annetaan Honor-puhelimessa numeronäppäimistöllä, jossa numeroiden alla on myös kirjaimia. Miten ne kirjaimet saa käyttöön?
Timo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Timo! SIM-kortin PIN-koodi sisältää vain numeroita, puhelimissa on myös näytön lukitus joka voi olla esim. kuvio, PIN-koodi tai salasana.

  SIM-kortin PIN-koodin voi syöttää vain 3 kertaa väärin, jonka jälkeen kortti vaatii PUK-koodin. Näytön lukituksen kanssa puhelin lukkiutuu esim. 15 min ajaksi.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Mitenkä toimin kun puhelin pyytää sim-kortin pin-kortin ,olen dna uusi asiakas voiko se olla käyttäjätunnus?
  Lahja Karppi
 • Puhelin pyytää ,anna SIM-kortin  PIN-koodi   en muista kuin sen millä avaan puhelimen .Mitä teen ?

  Lahja Karppi
 • Sim-kortin PIN-koodi on oletuksena 1234, mikäli et ole vaihtanut sitä itse. Kokeilitko sitä? Jos PIN-koodin syöttää liian monta kertaa väärin, puhelin pyytää PUK-koodia, jonka löydät Minun Palvelusta liittymän tiedoista.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • En muista minkä pin-koodin asetin puhelimeeni kun otin sen käyttöön pari kuukautta sitten. Siirryin takas vanhaan puhelimeen mut nyt se viimein kosahti. Miten voin vaihtaa pin-koodin jos en pääse kirjautumaan koko puhelimeen?

  Emilia
 • Hei Emilia! Kyse on ilmeisesti puhelimen omasta näytönlukituksen koodista? Tämän suhteen kannattaa olla yhteydessä laitevalmistajan tukeen ja tarkistaa heidän ohjeistaan miten tulee toimia, jos näytönlukituksen pääsykoodin on unohtanut.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Kyse on pin-koodista 😀 Näytön yläreunassa lukee "Lukittu sim-kortti".
  Emilia
 • Siinä tapauksessa apu löytyy DNA:lta. 😊 Jos näppäilet sim-kortin PIN-koodin väärin liian monta kertaa, kysyy puhelin seuraavaksi PUK-koodia.

  PUK-koodi löytyy Minun Palvelusta sekä Oma DNA -sovelluksesta liittymäsi tiedoista. PUK-koodin syöttämisen jälkeen pääset asettamaan uuden PIN-koodin sim-kortille.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Okei, kiitos Ida :). Olen näppäillyt vaikka kuinka monta yritystä ja aina näytönlukitusaika pitenee minuuteilla. Tällä hetkellä se on 15 minuuttia ennen seuraavaa yritystä. Koetan saada tuon PUK-kooditilaan, josko se siitä.
  Emilia
 • Nyt kyllä kuulostaa vahvasti siltä, että kyse on puhelimen omasta näytönsuojakoodista, eikä itse SIM-kortin PIN-koodista.
  Puhelimet kysyvät ensin tuota näytönsuojan koodia, ja vasta kun se on annettu oikein, on mahdollista syöttää SIM-kortin PIN-koodi.

  Jos näytönlukituksen koodia ei muista, luultavasti ainoa tapa saada se auki on toimittaa puhelin huoltoon. Kannattaa tämä varmistaa vielä laitevalmistajan tuesta.

  DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.