Voin vastaanottaa mutta en lähettää tekstiviestejä

Puhelimena on Samsung Galaxy Note 5, ja ongelmana on että en voi lähettää tekstiviestejä. Voin kyllä vastaanottaa niitä normaalisti, mutta lähetettäessä ruutuun pamahtaa vain epäonnistui. Olen kerinnyt jo puhelimen päivittää ja palauttaa tehdasasetuksillekkin ja ongelma vain pysyy. Voiko tälläinen ongelma johtua operaattorin päästä vai pitääkö lähteä koittamaan toisella puhelimellakin vielä?

Kommentit

• Hei!

Tarkista vielä, että viestikeskuksen numero on asetettu päätelaitteen viestiasetuksiin oikein.
    - Joissakin päätelaitteissa sana viestikeskus voi olla myös nimellä sanomakeskus.
    - Viestikeskuksen numero on +358447983500 ja numeron tulee olla päätelaitteessa oikein, jotta tekstiviestit toimivat.

Aseta myös välitystiedot päälle puhelimesta, sillä nämä kertovat tarkemmin missä vika voisi mahdollisesti olla. Toki helpoin tapa selvittää onko vika itse puhelimessa on vain käyttää SIM korttia toisessa laitteessa, varsinkin jos vika koskettaa ihan kaikkia numeroita joihin yrität viestiä lähettää.

Jos vika ei tuolla selviä niin ongelma voi olla liittymän puolella ja tästä olisi syytä olla yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Sillähän se ratkesi, viestikeskuksen numerona oli jostain syystä lakonisesti pelkkä "1".
  • Hei ! Mikä on vikana kun viestit tulevat ja lähtevät normaalisti muihin puhelimiin, muttei vanhempaan samsung läppäpuhelimeen pysty lähettään..ilmoittaa kyllä, että viesti toimitettu, vaikkei viesti mene  perille.
  • Suuri kiitos tästä. Tapellu saman ongelman kanssa noin 1v. Liikkeessä wi osattu auttaa.
  • Saisinko apua iphonen kanssa? Sama ongelma eli viestit tulee laitteelle mutta eivät lähde.
  • Hei!
    Mikähän puhelimeeni on tullut, kun en voi lähettää tekstareita sanomalehteen. Aikaisemmin onnistui ihan hyvin, mutta nykyisin ilmoittaa: Lähetys epäonnistui. Talvella vielä lähetys onnistui, vaan ei enää.
    Puhelimeni on Samsung Galaxy A3 (2016). Mallinumero SM-A310F
  • Hei Kaija! Suosittelen olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä, sieltä voidaan tarkistaa onko liittymässäsi viestiesto, joka estää sanomalehden (mahdollisesti maksulliseen?) numeroon viestin lähettämisen.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Moi! Mikähän on ongelmana voin lähettää tekstiviestejä mutta en vastaanottaa?

Olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun mutta siellä ei osattu auttaa.
    Oen myös kokeillut sim-korttiani toisessa puhelimessa mutta ei auta sekään.
  • Olen 73v.ja pitäs olla kotona,mutta tämä DNA niin sanottu operaattori mafia säätelee tekstiviestit ja fifin pois puhelimesta on pakko lähteä ostoskukseen lopettamaan liittymä.Olen ostanut täysin toimivan Puh.liittymän mutta mafia säätelee tarkoitusperiensä muukaan.Evästeitten vuoksi että saadaan asiakkaista myytyä tietoa.    Terv. Mafialle Yopi
  • Hei! Mistä voisi johtua, kun tekstiviesti ei mene perille vastaanottajalle? Minulle tulee viestistä toimituskuittaus ja viestikeskuksen nro on puhelimessani oikein. Vastaanottaja voi lähettää minulle tekstiviestejä kuitenkin. En käytä mitään erikosmerkkejä ja olen tallentanut hänen nron sekä Suomen suuntanumerolla että ilman. Hänellä on Doro-kännykkä (minulla samsung)..onko mahdollista, että viestit pystyy vahingossa estämään lähettäjältä vaikka itse sitten taas hän pystyy lähettämään minulle viestejä ja soittelemme kuitenkin...?Ja hän saa muiden viestit puhelimeen,ei minun.
  • Moi Sanna! Voisiko tosiaan olla niin, että tämä toinen henkilö on vahingossa estänyt sinulta tulevat viestit? Hänen kannattaa seuraavaksi tarkistaa tämä puhelimensa asetuksista.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ok, yritän neuvoa. Kyseessä iäkäs äitini, joka ei varmaan ihan täysin hallitse sitä omaa puhelintaan. Mutta onko siis silti mahdollista, jos estää jonkun, niin lähettää itse silti viestejä ns.normaalsiti tälle hlölle, kun hänen viestit kuitenkin tulevat minulle.?
  • Kyllä tähänkin mahdollisuus on. Kannattaa tosiaan nyt nuo vastaanottajan puhelimen asetukset käydä läpi, toivotaan että ratkaisu ongelmaan löytyy sieltä!
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • En saa kuvaviestejä menemään perille tekstiviestit menee! Laite Huawei honor Lite 20 puolivuotta vanha. Missä vika?
  • Ovatko multimediaviestit aiemmin menneet perille? Saatko jotain virheilmoitusta kun viesti ei lähde? Onko ongelma sama riippumatta siitä mihin numeroon yrität kuvaa lähettää?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ongelma on sama kenelle tahasa yritän, mutta puhelimeni ei ole puoltakaan vuotta vanha, olen Elisalta siirtynyt DNA:lle Elisalla toimi teillä ei!
  • Onko MMS -asetukset kunnossa? Normaalisti asetuksia ei tarvitse erikseen säätää.
    • Tilaa kaikki asetukset tekstiviestillä. Lähetä tekstiviesti ASETUKSET numeroon 14 000
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Minulla oli iphone 7 en pystynyt lähettää viestejä muutakun toisille iphonen puhelimen omaaville imessagella mutta vastaanottamaan pystyin jokaiselta. Nyt on samsung a71 ja sama ongelma jatkuu en pysty nyt vaa n lähettää kenellekkään viestiä.

Pasi
  • Hei Pasi!

Toimiiko puhelin muuten normaalisti? Pystytkö soittamaan puheluita?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Joo o täälläkin alkoi sama ongelma dna allla pysty VASTAAN ottamaan tekstiviestejä mutta lähetys epäonnistuu ei auta asetusten säätö liittymää en vaihda dna on hyvä mutta kyllähän tää ärsyttää 🙁  ps eripuhelimillakin testattu on ja eri dna liittymälläkin
    jesswaa
  • Mikä on koodi 38:n tarkoitus? Yritin vastata viestillä, mutta en pystynyt lähettämään. Ilmoitti mulle, että "cant send msg with MOI, error 38"
    Wisaa
  • @Wisaa

Error 38 viittaa verkkoyhteyshäiröön. Buuttaa puhelin ja yritä lähettää uudelleen.
    Veikko
  • Kun lähetän Dna liittymästä tiettyyn nroon MMS viestiä vain teksti näkyy, mutta kuva näkyy neliönä, eikä aukea
    Erja
  • Eli vastaanottajallako näkyy vain teksti, muttei kuvaa? Onhan vastaanottajalla puhelin, joka tukee MMS -viestejä?
    Olisiko mahdollista lähettää kuva esim. WhatsAppin kautta?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Kyllä on puhelin mikä vast.ottaa MMS viestejä. Muiden kuvaviestit menee hänelle, mutta minun ei. WhatsAppin kautta ei voi lähettää.
    Tarkistin vielä puhelimestani MMS asetukset. Koitan tänään uudelleen.
    Erja
  • Jos viesti kuitenkin menee vastaanottajalle perille mutta vain kuva ei jostain syystä näy, niin ongelmaa olisi syytä etsiä hänen puhelimensa puolelta. Useissa päätelaitteissa on mahdollista ottaa multimediaviestin automaattinen haku pois päältä. Jos automaattinen haku on pois päältä, viesti tulee perille, mutta kuva tai muu multimediasisältö ei näy, ennen kuin käyttäjä erikseen painaa ”Lataa kuva” tai muuta vastaavaa painiketta. Ilmeisesti tälläistä ei kuitenkaan ole vastaanottajalla näkyvissä, eikä tuota mainitsemaasi kuvan paikalla olevaa neliötä painamalla tapahdu mitään?