Voin vastaanottaa mutta en lähettää tekstiviestejä

Puhelimena on Samsung Galaxy Note 5, ja ongelmana on että en voi lähettää tekstiviestejä. Voin kyllä vastaanottaa niitä normaalisti, mutta lähetettäessä ruutuun pamahtaa vain epäonnistui. Olen kerinnyt jo puhelimen päivittää ja palauttaa tehdasasetuksillekkin ja ongelma vain pysyy. Voiko tälläinen ongelma johtua operaattorin päästä vai pitääkö lähteä koittamaan toisella puhelimellakin vielä?

Kommentit

• Hei!

Tarkista vielä, että viestikeskuksen numero on asetettu päätelaitteen viestiasetuksiin oikein.
    - Joissakin päätelaitteissa sana viestikeskus voi olla myös nimellä sanomakeskus.
    - Viestikeskuksen numero on +358447983500 ja numeron tulee olla päätelaitteessa oikein, jotta tekstiviestit toimivat.

Aseta myös välitystiedot päälle puhelimesta, sillä nämä kertovat tarkemmin missä vika voisi mahdollisesti olla. Toki helpoin tapa selvittää onko vika itse puhelimessa on vain käyttää SIM korttia toisessa laitteessa, varsinkin jos vika koskettaa ihan kaikkia numeroita joihin yrität viestiä lähettää.

Jos vika ei tuolla selviä niin ongelma voi olla liittymän puolella ja tästä olisi syytä olla yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Sillähän se ratkesi, viestikeskuksen numerona oli jostain syystä lakonisesti pelkkä "1".
  • Hei ! Mikä on vikana kun viestit tulevat ja lähtevät normaalisti muihin puhelimiin, muttei vanhempaan samsung läppäpuhelimeen pysty lähettään..ilmoittaa kyllä, että viesti toimitettu, vaikkei viesti mene  perille.
  • Suuri kiitos tästä. Tapellu saman ongelman kanssa noin 1v. Liikkeessä wi osattu auttaa.
    Ln
  • Saisinko apua iphonen kanssa? Sama ongelma eli viestit tulee laitteelle mutta eivät lähde.
    Riikka
  • Veikko
  • Hei!
    Mikähän puhelimeeni on tullut, kun en voi lähettää tekstareita sanomalehteen. Aikaisemmin onnistui ihan hyvin, mutta nykyisin ilmoittaa: Lähetys epäonnistui. Talvella vielä lähetys onnistui, vaan ei enää.
    Puhelimeni on Samsung Galaxy A3 (2016). Mallinumero SM-A310F
    Kaija
  • Hei Kaija! Suosittelen olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä, sieltä voidaan tarkistaa onko liittymässäsi viestiesto, joka estää sanomalehden (mahdollisesti maksulliseen?) numeroon viestin lähettämisen.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi! Mikähän on ongelmana voin lähettää tekstiviestejä mutta en vastaanottaa?

Olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun mutta siellä ei osattu auttaa.
    Oen myös kokeillut sim-korttiani toisessa puhelimessa mutta ei auta sekään.
    Toni