VOINKO KÄYDÄ VAIHTAMASSA KUMMITÄDIN SIM-KORTIN PIENEMPÄÄN?

Hei !
Kummitätini DORO hajosi ja se piti vaihtaa uuteen malliin missä on pienempi SIM-KORTTI... voinko minä käydä vaihtamassa sen vai pitääkö yli kasikymmpisen lähteä mukaan vaihtamaan?
Keorgia O' Keeffe Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Keorgia!

SIM-kortin vaihdon voi suorittaa ainoastaan liittymän omistaja. Näissä tapauksissa kortin voi käydä hakemassa liikkeestä kuka tahansa ja kortti voidaan aktivoida myöhemmin omistajan pyynnöstä esim. puhelimitse asiakaspalvelumme kautta. Toinen vaihtoehto on, että omistaja valtuuttaa toisen henkilön toimimaan nimissään jolloin myös hän voi tehdä muutoksia liittymälle.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Niin ja dnan simmi on nykyään 3 in 1 eli simmin saa taiteltua perforoinnissta sopivan kokoiseksi
    Tuomas Raatikainen