Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Voinko maksaa modeemin kokonaan

Otin talokaistan käyttöön ja sen mukana tuli modeemi osamaksusopimuksella. 3 euroa kuussa. Voinko maksaa tuon modeemin kerralla pois niin ei tarvitsisi noiden pikkuhilujen ja pikkumaksujen kanssa kitkutella?

Kommentit

 • Hei Leena!

  Laitteen pois maksaminen onnistuu toki, voimme asiakaspalvelusta lähettää sinulle loppulaskun modeemista.

  Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai sähköisellä lomakkeella https://www.dna.fi/yhteystiedot asian hoitamiseksi.


  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Kiitos Iiro pikaisesta vastauksesta!

 • Haluaisin maksaa puhelimen hinnan loppuun. Luin vastauksista että edellisessä laskussa näkyisi loppu summan määrä. Tarkistin , sitä ei siinä ole. Lähettäkää lasku samoin kuin kuukausi erätkin sähköpostin kautta.

 • Hei Terttu! Jos laite on hankittu Maksuaikasopimuksella, näkyy laskun etusivulla laskuttamaton avoin summa, jonka voit lisätä laskun summaan, niin laite tulee kokonaan maksetuksi.

  Jos summaa ei jostain syystä näy, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä tilanteen tarkistamiseksi, kiitos.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei,
  Voinko maksaa kk erää suuremman summan mutta en koko loppusummaa?

 • Hei Taina!

  Voit toki maksaa sovittua kuukausierää suuremman summan, ns. liikasuoritus kohdistuu tuleville maksuerille.

  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei!

  Olisi tälläinen kysymys kun modeemi on maksuajalla 3,50 euroa kuukausi niin tuleeko modeemin tämä kuukausi maksu samassa laskussa mitä muutkin maksut vai tuleeko tosiaankin lasku erikseen niinkuin sivuilla lukee? Sivuillanne lukee vähimmäis laskutusraja maksuaika laskuilla on 8 euroa niin sen mukaan olisi muka niin että meille vasta eka lasku tulisi 3 kk päästä onko tosiaan näin että erikseen tulee lasku vai tuleeko muun laskutuksen mukana tämäkin summa? Dna laskut tulee sähköpostiin niin tuleeko tämäkin? Eli onko niin että meille tulisi aina tämä modeemi lasku 3 kk välein? En ymmärrä tätä. Haluan asiaan varmistuksen.
 • Lisäys ylimmäiseen vielä että modeemi tilaus tehtiin samassa yhteydessä kuin uusittiin dna tuplakaista sopimus niin laskutetaanko modeemi samalla laskulla mitä tämä dna tulpakaista vai modeemi erikseen? Toivottavasti samalla laskulla mitä tuplakaista kun ei mielestäni ole järkeä erikseenkään laskuttaa modeemia 3 kk välein.
 • Hei Mika!

  Modeemi laskutetaan siis samalla laskulla kuin laajakaistakin. Pahoittelut mikäli tämän kanssa oli jotain epäselvää.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei!

  Sitten menin vissiin mokaamaanko? kun kerkesin jo eilen lähettämään viestin asiakaspalveluun ja pyysin/kysyin että saako sen maksuaikasopimuksen modeemin kokonaan maksettua kerralla pois.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.