Volte ei toimi - iPhone 12

4G rajaton, eSim ja uusimmilla päivityksillä varustettu iPhone. Aspaan soitettu ja liittymässä tai sen asetuksissa kaiken tulisi olla kunnossa. Kehottivat menemään liikkeeseen ja hakemaan apua. Miksi ihmeessä? Asetukset -> Mobiilidata -> Mobiilidatavalinnat -> Puhelut ja data - valikosta ei löydy mahdollisuutta Volten päälle kytkemiseen. Optioina vain 5G päällä, 5G auto ja 4G - siinä kaikki mitä valikossa näkyy. Liikkeeseen meneminen tuskin tilannetta miksikään muuttaa.

Viittaa vahvasti jonkin sortin poikittaiseen bittiin DNA:n päässä.

Kommentit

• Hei hakke!

Näyttäisi tosiaan siltä, että iPhone 12 -mallissa tuota VoLTE-vaihtoehtoa ei jostain syystä nyt näy. Laitetaanpa tämä selvitykseen ja palataan asiaan mahdollisimman pian!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Verrattain nopeasti reagoitu, mainiota.
    hakke
  • Moi! VoLTEa ei saa pois käytöstä tässä puhelinmallissa. VoLTEN pitäisi kyllä toimia, sitä ei vaan tosiaan saa kytkettyä pois päältä, jollei Apple julkaise päivitystä.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Tämäpä omituista. Onko kyseessä jokin DNA:n verkon ominaisuus? Applen omien tukisivujen ja googlettelun jälkeen missään ei ole mainintaa, ettei voltea saisi halutessaan pois päältä / laitettua päälle. Itseltäni puuttuu kokonaan kyseinen namiska optioista, joka viittaa ennemminkin siihen, että operaattori ei ominaisuutta tue.
    hakke
  • Ominaisuus lienee operaattorikohtainen ja vaattii laitevalmistajan päivityksen, jotta tämä saadaan käytöön.
    DNA Ida S palveluasiantuntija