VolTe-puhelut ja ohjelmistopäivitys Android 10 uudessa Sony Xperia XZ1 Compact -puhelimessa

Hei!

Mulle tuli kolmen kuukauden takuuhuollon jälkeen uusi vastaava Sony XperiaXZ1 Compact -puhelin. Tähän puhelimeen ei ole asentunut Android 10 ohjelmistopäivitys, eikä VolTe -puhelut ole mahdollisia. Huoltoon menneessä puhelimessa ohjelmistopäivitys oli mielestäni asentunut ja VolTe-puhelut olivat mahdollisia. Sonyn omalla tukifoorumilla sanotaan, että kyseessä on todennäkösesti firmvare-päivitys, joka pitää tehdä. Mistäköhän tällasen päivityspaketin saa? Puhelin taitaa olla pakkauksen perusteella Saksasta.
Henkka Toropainen Ilmoita asiaton sisältö