Siirry uusimpaan kommenttiin

VPN freedome käyttöön kun on jo turvapaketti?

Meillä on jo käytössä DNA turvapaketti ja haluaisin lisätä VPN freedomen. Mistähän sen pystyy ostamaan/lataamaan? Turvapaketin asetustenhallinnasta ei löydy vaihtoehtoa lisätä tätä. Yritin ostaa sen erikseen dna:n sivulta, niin herjaa että ota yhteyttä asiakaspalveluun, koska dna turvapaketti on jo käytössä.

Ei ymmärrä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.