Siirry uusimpaan kommenttiin

VPN freedome käyttöön kun on jo turvapaketti?

Meillä on jo käytössä DNA turvapaketti ja haluaisin lisätä VPN freedomen. Mistähän sen pystyy ostamaan/lataamaan? Turvapaketin asetustenhallinnasta ei löydy vaihtoehtoa lisätä tätä. Yritin ostaa sen erikseen dna:n sivulta, niin herjaa että ota yhteyttä asiakaspalveluun, koska dna turvapaketti on jo käytössä.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.