Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Vuokraamo dna tv- hubissa ei toimi

Hei,

Yritin vuokrata elokuvan vuokraamosta ja tuli ilmoitus, että pin on oikein, mutta ostaminen epäonnistui. Yritin useamman kerran ja aina sama vastaus.  Kävin pois elokuvan luota ja menin takaisin ja sitten se olikin katsottavissa. Tuleeko nyt kaksikin useampaan kertaan?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.