Vuokraamo ei toimi Chromessa

Otin kokeeksi DNATVn ja sain vuokraamoon pari ilmaista leffaa. DNA TVn suorat ja tallennetut ohjelmat näkyvät Windows 10: n ja Chrome -selaimen kautra moitteetta.

Vuokrasmo sen sijaan ei. Piti asentaa Chromern joku lusäpalikka eli laajennus, sen tein ja laajennusten hallinnassa näkyy että se on päällä.

Kuitenkin, vuokraamon leffan Katso -painikkern jälkeen tulee teksti: Suorita Native Client klikkaamalla tätä kakkospainikkeella.

No, kakkospainike tuo kyllä esiin valikon jousta mikään vaihtoehto ei vie eteenpäin. Sanaa Suorita ei valikossa ole. Siihen se vaan jää junnaamaan.

Chromesta käytössä uusin versio.

Miten tästä eteenpäin ?

Kommentit

• Itselläni alkoi toimimaan kun tein seuraavasti: Kirjoita cjromen osoitepalkkiin: Chrome://flags. Etsi Native Client, klikkaa enabled ja Relaunch now
    Sami S