Vuokraamon kuvanlaatu

Pitäisikö pikkuhiljaa alkaa parantamaan vuokraamon kuvanlaatua? Meg-leffaa katselen ja kyllä tästä Full hd on kaukana. Bittivirtaa varmasti alle megan luokkaa. Jos ei olisi kuponkia ollut niin laittaisin reklamaation.

Kommentit

• Miksi et laita reklamaatiota?
    Tottakai laitat reklamaation. Näin se homma etenee ja joutuu joku päivä iänikuisen hidasliikkeinen ja aikaansaamaton DNA:kin laittamaan palvelunsa kuntoon ja vastaamaan sitä hintaa mitä kiskovat asiakkailtaan
    Ulla
  • DNA TV vuorkaamon kuvanlaatu on HD:ä jos/kun nettiyhteys on vähintään n. 10Mbit/s.

Jos nettiyhteys on hitaampi niin kuvanlaatu on vastaavasti alhaisempi.

Nettiyhteyden nopeuden voi tarkistaa kanavalta 999. Jos oikeaan alakulmaan tulee luku 4000 niin silloin pitäisi netin nopeus riittää HD laatuun
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Minulla on teidän giganen kaapeliliittymä joka riittää kyllä hd-laatuun :). Ongelma on joko pakkauksessa tai siinä mitä dna:n serverit antaa ulospäin. Esmes Googlen vuokravideoihin ero oli valtava samalla elokuvalla. Teknisesti oli kyllä hoodeeta mutta sitä voisi parantaa vielä :)

Janne
  • DNA Ville PartanenTuotekehitysjohtaja

Mitenkäs ja mitä minnekkin pannaan Ville hyvä kun ei ole koko 999 kanavaa?
    Tuota bittivirtaa voi seurata monella softalla ja noi hd kanavat ainakaan ip puolella ei sitä ole likikään. Bitti liikkuu nyt juuri 0,9mbits/s ja samoissa pysyy niin c more, viaplay ja myös viasat. Kuva on kaikissa nykivää ja häntivää.
    Tv:n oman selaimen tai pc:n kautta kaikki ok ja saman ohjelman bitti virta nousee samassa wifi verkossa 11-17mbits/s.
    Youtuben 4k nostaa noin 25mbits/s joten jotain feelua tässä nyt on.
    Eli vain ohjelmalähdettä vaihtamalla.. pc->tv:n selain->mobiili aplikaatio+ chromecast paranee kuvan laatu samoissa ohjelmissa ja kanavissa.
    Hubin asetukset olen ravannut läpi pakottamalla tiettyyn tarkkuuteen tai antamalla olla automaatilla ... ei vaikutusta.
    Jopa puhelimen ruudun peilaus hubin kautta televisioon tekee kuvasta huonomman kuin että sen peilaa chromecastin kautta.
    Ja miksi maksukanavat ovat vähän päästä "ei katseluoikeutta" tilassa kun mobiilissa ne näkyy ok ja taas ei auta kuin repiä laite virrattomaksi. Onneksi pukki toi kauko-ohjattavan pistorasian niin ei tartte könytä enää. (ois hyvä lisä myyntipakkaukseen)

Timppa
  • Halutaan myydä nopeita nettiliittymiä että videot pyörii sujuvasti mutta sitten omissa palveluissa säästetään kaistaa ja tulos on tämä. Samaa on havaittavissa muilla operaattoreilla. Kyllä se bittivirta hd-kuvalla pitää saada vähintään 10 megan tasolle kuten Netflixillä. Ero on jo huomattava. 4k:sta ei uskalla edes puhua :/
    Janne
  • Kuvanlaadussa ei itsellä ongelmia, mutta tekstitykset pätkivät, hyppivät tai puuttuvat kokonaan välillä. En ole mikään suurkuluttaja vuokraleffojen osalta, nyt tosin tuli katsottua tuo The Meg ja M:I-Fallout.
    Molemmissa samat oireet tekstien kanssa. Voisi kyllä toimia kunnolla kun maksullisiakin ovat...
    Makkez
  • Hei Makkez!

Jos vuokraamissasi elokuvissa oli häiriöitä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan vuokraelokuvista hyvitykset.