Vuokrakämpän etsiminen

Morjes,

etsin tässä uutta asuntoa ja aktiivisena netin käyttäjänä (pelaan paljon) minulle yksi tärkeimmistä tekijöistä on hyvän kaapelinetin saatavuus kohteelle. Karsinnan jälkeen lähdinkin selvittämään hakukoneelle avulla netin saatavuutta. No seinä nousi vastaan, kun en tosiaan tiedä näiden asuntojen numeroita? Eihän niitä kerrota noissa ilmoituksissa.. Eli voisitteko tehdä asialle jotain? Esim. yhteydet käsitellään rappu- tai rakennuskohtaisesti tai että hakukone ehdottaa asunnon numeroita.

Kommentit

• Moikka VP!

Saatavuus pitäisi olla sama koko talon osalta, eli voit laittaa DNA Nettikaupassa tuohon esim. A 1 huoneiston tietoihin jos tämä talossa löytyy, tarvittaessa voimme asiakaspalvelussa tarkistaa saatavuuden talon osoitteen tiedolla