Wallpaperza-linkki

Avasin linkin peruuta-painikkeesta. Onko mahdollista, että 50€(mainittiin viestissä)veloitetaan puhelinlaskussa? Jos niin miten voin sen estää? Mitään tietoja en antanut, mutta viestin asiakasnumeron oli puhelinnumeroni? Tiina

Helena

Kommentit

• Hei! Nyt en aivan saanut kiinni siitä, mitä linkkiä olet painanut ja mitä kautta. Jos olet hyväksynyt jotain mahdollisesti huijauslinkissä olleita ehtoja tai painanut jotain mobiilimaksupainiketta, niin on mahdollista, että näistä tulee veloitusta seuraavaan laskuun. Kannattaa tarvittaessa olla asiakaspalveluumme yhteydessä, niin päästään selvittämään tilannetta tarkemmin.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei, ota yhteys omaan pankkiisi. Kyseessä on haittaohjelma, joka laskuttaa tuota linkkiä painamalla rahaa sinun tililtäsi. Tietoa saat, kun laitat tuon Wall..sanan google-riville. Siellä on hyvä IS:n artikkeli. Kannattaa aina googlettaa. Arja
    Arja
  • Kiitos!
    Helena
  • Linkkiä painamalla joutuu maksamaan kk maksua.
    Siis jonkinlainen tilausansa textiviestikusetus kyseessä.

”Tilaat kohdetta €50/viikko” – Wallpaperza-tekstiviestihuijaus vie rahat Google Payta tai Apple Payta käyttäen - Tietoturva - Ilta-Sanomat
    Agualung