WAN ei yhdistä

Ostin tänään DNA Valokuitu Plus DG200AC modeemin. Huoneistossa on 100 megainen valokuitu, joten modeemin pitäisi toimia. Kaikki menee muuten normaalisti, mutta modeemi ei löydä ip osoitetta. On kokeiltu ethernet pistokkeen ja datakaapin nousu pistokkeen kautta, mutta ei yhdistä. Mikä ihme voi olla vikana?
mikämättää Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka, toimiiko nettiyhteys kuitenkin ilman reititintä? Jos yhteys toimii samasta pistokkeesta ilman reititintä, kytke reititin takaisin ja resetoi se tehdasasetuksiin
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei toimi.
    mikämättää
  • Okei, sitten kyse voi olla ongelmasta tilauksessa tai taloyhtiön kytkennöissä joten asiasta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.