wbox 3 ohjelman tallennus ongelma

Eli kun tarkoitus on tallentaa ohjelma kovalevylle; tallennus alkaa normaalisti, samalla kanavat lukkiutuvat, vain saman kanavanipun kanavat katseltavissa. tämä yhden tallennuksen tapahtuessa. Jos yrittää tallentaa saman aikaisesti kahta ohjelmaa, kaikki kanavat lukkiutuvat,  eli tv katselu ei onnistu saman aikaisesti.  nyt myös on käynyt niin ettei toinen tallennus onnistu, eli tallentaa, mutta tallennus ei talletu.

Onko vika toisessa virittimessä, vai jossain muussa?

Saako laitteen korjattua tai vaihdettua?

Kommentit

• Oletko antenni- vai kaapeliverkossa?
    Ensimmäiseksi kannattaa katsoa, millainen kiintolevy sinulla on boxiin liitettynä!
    Onhan kiintolevy formatoitu boxissa?
    Kiintolevyn pitäisi olla mieluummin ulkoisella virtalähteellä tai USB 2.0 kiintolevy.

Ei laitevikakaan ole pois suljettu, jos asiat muutoin on kunnossa.
  • Hei Matti!

Tuo kuulostaa siltä että toinen virittimistä ei toimisi, sillä Wbox HD3 laitteessa on kaksi viritintä ja tämä tarkoittaa että kahta kanavaa pystyy tallentamaan ja kolmatta katsomaan kunhan se on samassa kanavanipussa.

Laitteiden huollot tapahtuvat esim. lähimmän DNA Kaupan kautta: https://map.karttapalvelut.fi/dna#
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Wbox HD3,millainen ulkoinen kova/kiintolevy soveltuu parhaiten ky.laitteeseen.Buffalo ei toimi sulavasti
  • Kiintolevyn pitää mieluiten olla USB 2.0 kiintolevy omalla virtalähteellään.
    Ulkoinen virtalähde ei ole välttämätön, jos kiintolevy on USB 2.0 kiintolevy tai kuitenkin USB 2.0 yhteensopiva eikä ota virtaa 500 mA:a enempää.
  • Hei! Miksi HD3 aloittaa tallennuksen n. 10 minuuttia ennen ohjelman alkamista ja useita minuutteja tallentaa ohjelman jälkeen? Voiko tätä mitenkään muuttaa? Ohjeista ei löytynyt tähän vastausta. Nyt kun useita peräkkäisiä tallennuksia eri kanavilla, niin joistain ohjelmista jää alut pois.
  • Hei AN!

Valitsemalla Asetukset-valikosta ”Käyttöliittymä” voit muokata tuota tallennuksen ennakkoaikaa sekä loppuviivettä.

"Käyttöliittymä" -kohdassa voi muokata kaikkia seuraavia asetuksia:

1. Katseluajan siirto: Kun välitön ajansiirto on päällä, ajansiirto on aina käytössä.
    2. Tallennuksen ennakkoaika: Tämä asetus aikaistaa jokaisen tallennuksen aloitusaikaa (Pois, 1, 2, 5 tai 10 minuuttia).
    3. Tallennuksen loppuviive: Tämän asetuksen määrittämä aika lisätään aina jokaisen ajastuksen loppuun (Pois, 5, 10, 15, 20 tai 30 minuuttia).
    4. Tallenteiden automaattipoisto: Tämän asetuksen ollessa päällä hakusana-ajastuksen vanhin tallenne poistetaan automaattisesti, kun tallennuksille asetettu tila on täynnä.
    5. Vakio tallennustila: Tämä asetus määrittää rajan uusien hakusana-ajastuksien käytettävissä olevalle tilalle (10 Gt, 20 Gt, 50 Gt, 100 Gt, 200 Gt, 500 Gt tai Rajaton).
    6. Näytönsäästäjän viive: Jos et tee mitään valikon ollessa avoinna, näytönsäästäjä käynnistyy tämä asetuksen määrittämän viiveen jälkeen (Poissa, 5, 10 tai 15 minuuttia).
    7. Infopalkin viive: Tämä asetus määrittää sen kuinka pitkän ajan infopalkkia näytetään esimerkiksi kanavavaihdon jälkeen (2, 5, 10 tai 15 sekuntia).