Wbox HD3

Koska Wbox HD3:n myynti on lopetettu?

Kommentit

• Siitä taitaa olla jo parisen vuotta.

Kari
  • Niinpä! Tuntuu oudolta, että nyt ko. operaattoriboxilla ei enää DNA TV toimi.
    Mitkähän muut operaattoriominaisuudet nyt poistuvat boxin toiminnoista.
    Olisikohan kuluttaja-asiamies paikallaan kutsua apuun. Kyllä laitteen ominisuuksien pitäisi toimia hieman kauemmin.
    Minulla on v. 2016 ostettu boxi.
    PW
  • Eiköhän tuo Wbox HD3 toimi edelleenkin niinkuin normaali hd-digiboksi, mutta vuokraamo ja verkkotallenteet ei enää toimi.

Jari
  • Se on kuitenkin hankittu vuokraamo ja verkkotallenne ominaisuuksien takia. Topfield olisi muuten riittänyt hyvin.
    PW
  • Tähän kommentoitiin toisessa ketjussa jossa kerrottu ”salainen” uusi dnatv uudistus🙄
    Arppa