Wbox HD3 kanavien äänet kuuluu, boksin valikot näkyy mutta kuva ei näy kanavalla.

Moi,

Vuoden tauon jälkeen laitoin paikalleen Wbox HD3 digiboksin. Muutaman kymmenen minuuttia homma toimi hienosti, mutta yhtäkkiä katosi kuva. Valikot yms näkyy kyllä ja ääni kuuluu sekä boksia voi muuten käyttää mutta kanavilla ei näy kuva.

Miten tämän asian voi korjata vai voiko? Onko tämä nyt entinen boksi?
Boksi ostettu teidän kautta pois kun vaihdoin toiseen taloyhtiöön missä ei ollu teidän liittymän mahdollisuutta.

Kommentit

• Kokeile painaa Menu-näppäintä tai palauta tehdasasetukset, jolloin uusasennus käynnistyy. Boxi ei ole operaattoririippuvainen.
  • Tein tuon uudelleenasennuksen. Ei mitään reaktiota kuvaan. Edelleen ääni kuuluu ja valikot yms toimii mutta kuva ei näy :O
  • Soita asiakaspalveluun!
  • Hei Harry!

Tuleeko kanavilla mitään virheilmoitusta vai onko kuva pelkästään musta? Kannattaa kokeilla irrottaa antennijohto hetkeksi ja laittaa takaisin paikalleen olisiko tästä apua.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kuva on varmaankin kadonnut hdcp-suojauksen vuoksi. Hdmi kaapelin jos irroittaa molemmista päistä ja laittaa takaisin kiinni, voisi auttaa. Kannattaa kokeilla tarvittaessa myös toista hdmi-kaapelia ja varmistaa että liittimet ovat kunnolla pohjassa.