WBOX-tallenteiden siirtoa muistitikulle

Miten tallennetun ohjelman saa siirretyksi muistitikulle
Arto Meskanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei mitenkään tekijän oikeuskäytäntö
    Tuomas Raatikainen
  • Hei Arto! Digiboksien tallenteet ovat salattuja ja niiden katselu onnistuu vain kyseisellä laitteella ja kovalevyllä, näitä ei siis ole mahdollista siirtää esim. muistitikulle ja katsoa tietokoneella.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Kiitokset vastauksista Iiro ja Tuomas! Aiemmin sain vanhalla Humaxilla nauhoitetuksi hienoja uudenvuoden konsertteja 3Satilta ja Artelta ja tein niistä myöhemmin DVD-levyjä. Ei siis onnistu enää.

Hyvää uutta vuotta 2021 kaikille lukijoille!
    Arto Meskanen