Web mail

Welho-Mail ei päivity, sinne lähetetty LinkedIn-salasanani

Kommentit

• Hei J-P!

Ainakaan mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa. Mitä kautta käytät sähköpostia? Onko käytössäsi jokin sovellus/ohjelma vai käytätkö selaimen kautta?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Selaimen kautta. Tämä tili ei ole mulla ollut aktiivikäytössä enää vuosiin mutta se sattuu olemaan yhteyspostini joihinkin palveluihin. Boksin mukaan tuoreimmat viestini vuodelta 2018. Onko boksi mahdollisesti täynnä vai miksei sinne enää tule viestejä..?
    J-P
  • Sivun vasemmasta alareunasta löytyy prosenttimerkin päältä tieto sähköpostilaatikon tilankäytöstä. Tuosta näet onko sähköpostilaatikko täynnä. Kannattaa myös tarkastaa roskakori ettei se ole täynnä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Ei se näköjään täynnä ole mutta edelliset viestit tulleet 2018. Onko nämä @welho.com -loppuiset osoitteet ylipäätään toiminnassa enää?
    J-P
  • Ovat toiminnassa edelleen. Mikäli roskakorikin on tyhjä niin otatko yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa voidaan selvittää tuota tarkemmin.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija