webmail edelleenlähetys

hei, onko ollut ongelmia webmail "edelleenlähetyksessä"? Ei ole toiminut ajoittain eilen eikä tänään.

Kommentit

• Millä tapaa ongelma ilmenee, tuleeko sähköpostiin jotain virheilmotusta? Toimiiko uuden viestin lähetys muuten normaalisti, vai onko ongelma vain edelleenlähetys -toiminnossa? Saapuvatko viestit perille normaalisti?

Ilmeneekö ongelma suoraan Webmailissa https://www.dna.fi/webmail vai käytätkö jotain erillistä sähköpostiongelmaa?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • hei, ongelma on ainoastaan edelleen lähetyksessä. Toisaalta, kun testaan sitä lähettämällä itse toiselta tililtä, niin näyttäisi toimivan ,mutta esim. tämä teiltä tullut viesti  ei käänny toiseen osoitteeseen, kuten on ennen aina hyvin toiminut. Siis, webmail asetuksissa olen antanut edelleen lähetys pyynnön ja kopio itselle täpän ruutuun. Läppärini outlook noutaa viestin ja on ok. mutta kännykkä (microsoftin osoite) ei enää saa viestiä kuten ennen. Toki kännykälläkin löydän viestin selaimen ja webmailin kautta ,mutta ongelmahan on se että en tiedä viesteistä, jos en ole läppärillä. Minulla on kaksi eri järjestelmän kännykkää ja ongelma tuli kumpaankin jokunen aika sitten.
    t, juha p
  • Hei taas, rupesin vielä penkomaan tilannetta ja mm. teiltä sekä rauman kaupungilta tulleet viestit on ohjattu "junk mail" laatikkoon. Luottokynnys on näköjään noussut teidän ja Rauman kohdalla ylitsepääsemättömksi,, pitää näköjään muuttaa jotain suodattimien asetuksia, lienevät muuttuneet jossain päivitysajoissa.
    t, juha p