Miksi DNA Webmail ei anna poistaa viestejä?

Minkä vuoksi Dna:n webmail ei anna poistaa viestejä? Tulee vaan blanko sivu.

Näytä paras vastaus

Kommentit

• Hei Minä,

Mikäli käytät sähköpostiasi selaimella, suosittelen tyhjentämään välimuistin ja kirjautumaan uudelleen sekä kokeilemaan toista selainta.

Jos roskakorisi on täynnä, ei Webmail anna poistaa viestejä. Suosittelen toimimaan seuraavanlaisesti:

Tyhjennä ensin roskakori. Ota roskakori pois käytöstä ja poista sekä tuhoa ylimääräisiä viestejä suoraan saapuneiden viestien kansiosta (Inbox).

DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Hei! Tämä meni nyt vähän "yli hilseen", eivätkä toimenpiteet auttaneet. En siis saa roskakoria toimimaan.

• Hei Matti,

suosittelen tyhjentämään selaimen välimuistin ja kokeilemaan Webmailia toisella selaimella.

DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Jos siis yritän siirtää saapuneita viestejä roskakoriin, niin tulee pelkkä blankko sivu, eikä myöskään anna siirtää kansiosta toiseen.

• Sähköpostipalveluissa tehtyjen huoltotöiden jälkeen viestien poistamisessa on esiintynyt kuvailemasi kaltaista vikaa osalla asiakkaista.

Suosittelen tyhjentämään selaimen välimuistin ja lataamaan sivun uudelleen, jos ongelmia esiintyy. Tämä onnistuu painamalla ctrl + F5 näppäimiä yhtä aikaa.

Vaihtoehtoisesti, voit tyhjentää selaimen historiatiedot selaimen oman toiminnon kautta.

• Hei!
    Kyllä ehdottamanne toimenpiteet lopulta auttoivat, ja sähköposti toimii normaalisti. Kiitos

• Hei!
    S.postit ei poistu eikä niitä voi siirtää kansioihin kun ne ei avaudu.Roskakori on tyhjä.
    Viestejä jonossa pian 100.Ongelma on ollut jo yli viikon ajan.Tarvitsen apua, alan kyllästyä tilanteeseen,
    Itse en ole mikään huippunörtti, joten asiantunteva apu olisi paikallaan.S.postit kyllä saapuvat ja voin niitä lähettää.
    Terveisin:ulla

• Hei Ulla!

Luitko jo ylläolevat ohjeet? Toimitko niiden mukaisesti?

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei!
    Kiitos vastauksesta ja ohjeista, mutta ongelma jäi.En onnistu ratkomaan "vikaa".
    Saako apuja kotiin? Korjataanko vikaa vielä koska sama vika tuntuu olevan monella muullakin s.postien poiston suhteen.Kone täyttyy nopeasti ja puolitoista viikkoa vika päällä.
    Terv.Ulla

• Samanlaista ongelmaa on ollut muillakin ja tilanne ratkeaa tyhjentämällä selaimen välimuistin. Toivottavasti näistä aiemmista ohjeista on sinulle apua.

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Hei Ida S!
    S.posti toimii nyt moitteettomasti.Kiitos avustanne!
    Rauhallista pääsiäistä!
    Terveisin:ulla

• Mitähän jos lopultakin siellä dna:n puolella korjattaisiin jotain.
    Aivan turhia neuvoja.
    Nyt on viikkko mennyt enkä pysty poistamaan tarpeettomia viestejä.
    Roskakori ei ole täynnä.
    c+f5 ei tuota muuta kuin blanco sivua = ei tapahdu mitään.
    dna:n systeemin pitää !! huomaa palvelun ylläpitäjä !! toimia ilman että asiakkaan tarvitsee tehdä jotain ihmeellisiä temppuja.
    kyllä tämä on taas yksi esimerkki siitä, että asiakas on dnalle tärkeä vain ostotapahtuman aikana. pyydykseen jäänyt asiakas saa todellakin odottaa odottaa....

• terveisiä johtoportaaseen: kysykää joltakin konsultilta, mitä tarkoittaa asiakaspalvelu !!!

ei ole nimittäin ihan ensimmäinen kerta, kun asiakas saa dna:lta kohtelua, mutta ei palvelua.

• Huvittavaa että HETI edellä olevan kommentin jälkeen poistaminen alkoi toimia!.

• Kaikki yllä mainitut keinot kokeiltu. En onnistu siirtämään viestejä kansiosta toiseen saati sitten poistamaan.

Toivottavasti tämä korjaantuu nopeasti. Sähköpostin olen siirtämässä muutenkin tökkimisten takia muualle.

• En moiti niitä vähiä "palveluneuvojia" jotka joutuvat vastailemaan kiukkuisille asiakkaille.
    dna:lla sana "palveluneuvoja" on vaan niin katkeran naurattava.
    palvelua asiakas saa ostotilanteessa, sen jälkeen ... odota vaan vuoroasi ....
    Vika on johtoportaassa. Siellä hamuillaan vaan maksimaalisia voittoja ja bonuksia.

Ihan oikeasti siellä täytyisi jonkun selvittää mitä tarkoittaa a s i a k a s p a l v e l u !!
    Mutta suomessa on niin pienet markkinat, että ei tarvise. Asiakkaita riittää, kun valinnan varaa ei paljon ole.

• Hei Tapio!

Jos ctrl+f5 ei toimi, tulisi selaimen historiatiedot poistaa selaimen oman poistotoiminnon kautta. Ongelma viestien poistamisen kanssa johtuu siitä, että selaimen välimuistissa on vielä vanhan sivun tiedot, eivätkä päivitetyt toiminnot tämän vuoksi toimi.

Asian korjautuu kun selain lataa uuden version sivusta palvelimelta välimuistin tyhjentämisen jälkeen.

DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei
    Olen tehnyt kaikki edellä mainitut toimenpiteet, enkä siitä huolimatta pysty poistamaan viestejä. Iphonella sähköpostia käytettäessä homma toimii, mutta ei tavallisella pöytäkoneella tai läppärillä!

• Hei Sari!

Tähän mennessä kaikki ongelmat ovat kyllä korjautuneet välimuistin tyhjentämisellä.

Käytä selaimen omaa "poista historiatietoja" ominaisuutta ja käynnistä selain tämän jälkeen uudelleen, tai kokeile palvelun käyttöä toisella selaimella.

DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei taas
    Selaimen vaihto näköjään auttoi.

sari

• Ongelma jatkuu mielenkiintoisena Surfacella. Yllä olevat kikat kokeiltu. Ohjauspaneelin kautta poistettu myös selainhistoria.
    Ei poista viestejä eikä anna siirtää kansiosta toiseen ja etenkään roskakoriin
    Tulee sivu Etsi sähköposteista.

Mielenkiintoista on, että Windows-puhelimella onnistun poistamaan viestejä roskakoriin. Surfacen kautta Roskakori-kansiossa tyhjennän roskakorin. Heittää ensin Etsi sähköposteista sivulle. Sähköpostit poistuvat sieltä kuitenkin.

• Hei Marjut!

Vika kuulostaa kieltämättä oudolta, voisit kokeilla ilmeneekö sama vika myös, jos käytät jotain toista selainta laitteessa (esim. Firefox tai Chrome).

DNA Iiro palveluasiantuntija
  • jos käytössäsi om MSIE 10 tai 11, niin aseta se yhteensopivuustilaan "compatibility mode".

• Hei

Koneen asetuksia en ole edellisen viestin jälkeen muutellut. Ilmeisesti DNA on saanut asiat kohdilleen, koska nyt onnistuu sähköpostien poistaminen surfacella.

Hyvää kesää.

• Minulla on phnet.fi sähköposti, jonka salasana on unohtunut. Mistä pääsen päivittämään uuden salasana? Kun menen www.phnet.fi -sivuston kautta sähköpostiin, niin sieltä ei löydy paikkaa mistä saisi vaihdettua uuden salasanan.

• Hei Satu! Jos unohdat phnet-fi -päätteisen sähköpostin salasanasi, saat uuden asiakaspalvelustamme.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei!
    En pysty tyhjentämään inboxia. Olen tyhjentänyt välimuistin ja avannut selaimen uudestaan sekä kokeillut eri selaimilla.

• Hei Christina,

Mikäli käytät sähköpostiasi selaimella, suosittelen tyhjentämään välimuistin ja kirjautumaan uudelleen sekä kokeilemaan toista selainta.

Jos roskakorisi on täynnä, ei Webmail anna poistaa viestejä. Suosittelen toimimaan seuraavanlaisesti:

Tyhjennä ensin roskakori. Ota roskakori pois käytöstä ja poista sekä tuhoa ylimääräisiä viestejä suoraan saapuneiden viestien kansiosta (Inbox).

DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija