Welho ei toimi

Moi.
welho sähköpostini ollut nyt pari päivää pimeä.
Ystäväni sanoi että oli saanut lähettämäänsä viestiin vastauksen että postini on täynnä, mutta siellä on 10-15 viestiä..

Kommentit

• Hei Harri!

Kannattaa tarkastaa vielä roskapostikansio. Käytätkö sähköpostia selaimen vai sovelluksen kautta?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kaikki kansiot tyhjiä.
    Käytän sähköpostia sovelluksella.
    Mikrosoft-outlook läppärillä
    iphone hakee saapuneet viestit jotenkin
    mutta kun ne eivät ole ilmestyneet selaimellekkaan.
    äsken laitoin pari testiviestiä puhelimella ja jonnekkin ne jäävät matkalle
    Harri
  • Olisitko tässä tapauksessa puhelimitse asiaskaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!