Welho sähköpostia ei saa enää toimimaan outlook sovelluksessa

Moi

Welho sähköpostia ei enää saa toimimaan millään asetuksilla uudessa Outlook sovelluksessa koska welho ei hyväksy käyttäjätunnukseksi sähköpostiosoitetta, outlook taas ei hyväksy käyttäjä tunnukseksi mitään tunnusta missä ei ole sähköpostin loppuosaa esim @welho.com

Koska DNA muuttaa welhon sähköpostin toimimaan kuten lähes kaikki muutkin operaattorit, eli että se hyväksyy käyttäjätunnukseksi myös sähköpostiosoitteen.
Sami Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Vika näyttää olevan vain office365n kohdalla, office 2016 asetuksista asetuksista pystyy määritykset tekemään, niihin pääseen vanhan hallintapanelin kautta    https://answers.microsoft.com/fi-fi/msoffice/forum/all/welhocom-sähköpostia-ei-pysty/aa321407-2f88-4e69-87c9-abeba076f745?rtAction=1545835322069

Sami
  • Miksei tätä asiaa ole pantu kuntoon, DNA? Tämä ketju on aloitettu yli 4kk sitten! Todella huonoa palvelua! Olen nyt yrittänyt puoli päivää. Asiakaspalvelulle asia oli täysin outo. Kysyi teknisestä tuesta ja välitti minulle toimimattoman ohjeen: Outlookissa (365) ei pysty manuaalisestikaan erottelemaan sähköpostiosoitetta ja käyttäjätunnusta toisistaan, eikä se onnistunut Windows 10:n "sähköpostit ja tilit" avullakaan. Sinne kyllä sain welho-tilin luotua mutta ei sitä mistään auki saa ("edellyttää toimia").

Welho Webmail toimii selaimessa (Chrome) mutta ei Outlookissa eikä Galaxy S9:n sähköpostiohjelmassa. Paikallista sähköpostitiliä ei pysty enää luomaan! Joskus se on kyllä onnistunut. Käsittääkseni syy on se että Welhon logiikassa sähköpostiosoite ei ole käyttäjätunnus vaan käyttäjätunnus on erikseen, DNA Welhon arpoma lyhenne nimestäni.

DNA:n ohjeet sivuillaan eivät vaan toimi! Miksei edes kerrota että ohjeet ovat huonot? Allaolevassa kuitenkin mainitaan myös Outlook, poistakaa se!

Juha Helenius
  • Samaa mieltä.

Milloin tämä meinataan saada kuntoon. Ei toimi ohjeet O365 Outlookiin.
    Nyt hoppua tämän kuntoon saamiseksi
    Jukka Kumpula
  • Hei!

DNA:n, Welhon ja DNA Welhon laajakaistatilauksen yhteydessä aiemmin lisäpalveluna tulleet aktiivisesti käytetyt sähköpostitilit ovat edelleen käytössä, mutta kyseiset sähköpostipalvelut ovat poistuneet uusmyynnistä jo vuoksia sitten. Koska kyse on myynnistä poistuneesta tuotteesta, ei tätä enää tulla juurikaan kehittämään ja ensisijaisesti palvelua kannattaakin käyttää toimivuuden takaamiseksi suoraan Webmailin kautta.