Welho sähköpostia ei saa enää toimimaan outlook sovelluksessa

Moi

Welho sähköpostia ei enää saa toimimaan millään asetuksilla uudessa Outlook sovelluksessa koska welho ei hyväksy käyttäjätunnukseksi sähköpostiosoitetta, outlook taas ei hyväksy käyttäjä tunnukseksi mitään tunnusta missä ei ole sähköpostin loppuosaa esim @welho.com

Koska DNA muuttaa welhon sähköpostin toimimaan kuten lähes kaikki muutkin operaattorit, eli että se hyväksyy käyttäjätunnukseksi myös sähköpostiosoitteen.