Siirry uusimpaan kommenttiin

Welho-sähköpostilaatikon käyttöoikeus kun emme ole maksavia DNA:n asiakkaita

Hei,

Käytössämme on ähköpostilaatikko muotoa etunimi.sukunimi@welho.com. Laatikko tuli käyttöön noin 10 vuotta sitten taloyhtiön DNA/Welho TV-palveluiden kautta.

Olemme juuri muuttaneet ja uudessa talossamme on Elisan liittymät ja TV-palvelut, eli emme ole enää DNA:n maksavia asiakkaita. Asiakastiedoissa näkyy palveluiden kohdalla vain TV-kortti, josta emme maksa mitään eikä se ole käytössä.

Tuhotaanko sähköpostitilimme jossain vaiheessa automaattisesti? Voimmeko jatkaa postilaatikon käyttöä, vaikka DNA ei tällä hetkellä laskuta meitä mistään palveluista? Jos käyttöä ei voi jatkaa, voimmeko tilata pelkän sähköpostilaatikon kun ylimääräiselle laatikolle olisi käyttöä eikä ilmaispalvelut tule kyseeseen?

Kommentit

 • Yleisesti sähköpostilaatikko menee poistoon kun on vuoden käyttämättä
 • Hei Esko!

  Sähköpostipalvelu on osa laajakaistapalvelua, joten mikäli sinulla ei ole enää laajakaistaa meiltä niin sähköposti lakkaa myös toimimasta. Ikävä kyllä palvelua ei ole mahdollista saada erikseen, vaan suosittelisin siirtymään maksuttomien sähköpostipalveluiden käyttöön kuten Gmail ja Outlook.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Minä taas EN suosittele Gmailia tai Outlookia kenellekään! Ne on vakoilusähköposteja. Lisäksi ainakin Gmail on kova temppuilemaan, itselläni ainakin joten en sitä käytä kuin näihin Dna tukifoorumin ilmoituksiin. Eli sähköpostien tapauksessa ei ole ilmaista lounasta, tavalla tai toisella maksat niiden käytöstä, joko niin että tietosi myydään eteenpäin tai sitten saat mainoksia.

  Itse mielummin maksan Elisalle Sähköpostipalvelusta 2,90 euroa kuussa jolla saa 5 postilaatikkoa ja jokaiseen 4 osoitetta per laatikko, lisätilaa saa lisämaksusta. Tämä on siis nettioperaattorista riippumaton palvelu ja myös Dnan asiakkaat voi ostaa tuon palvelun.

  https://elisa.fi/sahkopostipalvelu/

  Jos Elisa ei innosta niin on hosting-palveluita joista saa omalla verkkotunnuksella sähköposteja, esim. https://old.domainkeskus.com


 • Ota dna:lta liikkuva laajakaista tai puhelinliittymä, ainakin ennen sähköpostipalvelun sai sinne siirrettyä
 • Elisan sähköposti on kivikautinen ja kallis, saa suomalaiselta toimijalta jopa alle eurolla kuussa 1G postilaatikon ja kotisivutilan.

  Itse olisin tämän kannalla, saa halvalla vaikka koko suvulle postilaatikot ja kotisivutilan tietokantoineen. Lisäksi ostaa oman domainin eli verkko osoitteen esim. Sukunimi.fi tai mitä ikinä keksii. https://www.domainhotelli.fi/webhotelli


 • Hei Sami!

  Sähköpostipalvelua ei ole enää meillä myynnissä, mutta vanhat sähköpostilaatikot toimivat kyllä normaalisti.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.