Welho sähköpostin asetukset älypuhelimessa

Minulla on vanha Welho sähköposti. En saa sitä toimimaan kunnolla älypuhelinten sähköpostisovelluksissa. Varsinkin smtp.welho.com -asetukset eivät asetu paikoilleen. Imap.welho.com toimii joissain sähköpostisovelluksissa. Minkälaisilla asetuksilla pitäisi yrittää. Ette voi tietystikään mainostaa mitään sähköpostiohjelmaa, mutta pieni vihje olisi paikallaan. Toisi vaihto DNA-postiin parannusta?

Esko Tantarimäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Esko!

Tässä vielä asetukset mitkä sinun tulisi sähköpostiohjelmaan tai puhelimen asetuksiin asettaa:

​Sähköpostitili
    ​@​welho.com
    @welho.org
    @welho.net
    @pp.htv.fi
    @helsinkinet.fi
    @wmail.fi

Saapuvat ja lähtevät palvelimet
    ​POP3 pop3.welho.com​
    Salaamaton portti 110
    SSL​​-salattu portti ​995

​IMAP imap.welho.com​
    Salaamaton portti 143
    SSL​​-salattu portti 993

SMTP ​smtp.welho.com​
    Salaamaton portti 25
    TLS-salattu portti​​ 465 (autentikointi)
    STARTTLS-salattu portti 587 (autentikointi)

​Sähköpostitili
    ​@dnainternet.net
    @phnet.net
    @suomi.net
    @dnatv.fi
    @dslkuopio.net
    @lumonetti.fi
    @lumotv.fi
    @nettikirje.fi
    @vasoasukas.fi

Saapuvat ja lähtevät palvelimet
    POP3 ​mail.dnainternet.net​
    Salaamaton portti 110
    SSL​​-salattu portti 995

IMAP mail.dnainternet.net​​
    Salaamaton portti 143
    SSL​​-salattu portti 993

​SMTP ​smtp.dnainternet.net
    Salaamaton portti 25
    TLS-salattu portti​​ 465 (autentikointi)
    STARTTLS-salattu portti 587 (autentikointi)

DNA Hanna palveluneuvoja
  • sähköpostini espanjasta ei lähde näillä asetuksilla

Tapio Harra
  • Lähetvä sähköpostin asetukset pitää olla kyseisen/paikallisen palveluntarjoajan omat asetukset.

mie
  • Tuon voisi ehkä kiertää luomalla esim. gmail-tili, liittämällä se käytössä olevaan postiohjelmaan ja muuttamalla siinä lähtevän postin palvelimen asetuksissa oletukseksi smtp.gmail.com. Se voi sitten tarpeen vaatiessa muuttaa sitten takaisin.

Esko Tantarimäki
  • Lähtevän postin palvelimessa iPhone 6:ssa on vaihtoehtoina Todentamisessa seuraavat:
    Salasana
    MD5 Challenge-Response
    NTML
    HTTP MD5 Digest

Mitähän nuo ovat ja mitä niihin pitäisi laittaa?
    Minullakin siis welhon vanha maili. Sähköpostit tulevat kyllä kännykkään, mutta en saa niitä lähtemään kännykästä ellen ole kotona langattomassa kotiverkossa kiinni.

Lisäksi Lähtevän postin palvelimen asetuksissa voi laittaa Tunnuksen ja Salasanan, mutta ne ovat valinnaisia. Mikä tunnus ja salasana näihin laitetaan?

MikkoH
  • Todentamiseen kokeilin vaihtoehtoa "salasana" ja kun Lähtevän postin asetuksiin laittoi tunnuksen ja salasanan (itselläni siis ne, joilla tunnarit on muinoin perustettu, ilman mitään welho.com-loppuja) alkoi sähköposti viimein liikkumaan. Ongelma siis ollut viime päivinä tismalleen sama kuin MikkoH:n kuvaama tuossa yllä.

Susanna
  • Muuten menee hyvin, mutta todennus epäonnistuu. Joka kerta. En siis saa sähköpostejani näkymään Androidissa, ainoastaan kotona läppärillä

Jaana
  • sama ongelma, ei onnistu iphonessa tai padilla welho webmail :(
    Nti X
  • elisan sähköposti ja dna puhelinliittymä.
    MIkä mahtaa olla oikea lähtevän postin asetukset jotta sähköposti tulisi myös puhelimeen?
    tällä hetkellä smtp.dnainternet.fi ei ainakaan pelitä
    j
  • Jos sinulla on Elisan posti niin toimii näillä asetuksilla
    https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkopostin-asetukset/​​​
    Veikko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja kirjoittamasi viesti saattaa näkyä kaikille.
Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti. Lue ehtomme