Welho sähköpostin virheilmoitus

Welhon sähköpostiohjelmasta en ole päässyt kirjautumaan ulos lähes viikkoon. Ikkunaan lävähtää, että "Firefox yritti muodostaa suojatun yhteyden sivustoon www.welho.fi, mutta yhteyden turvallisuutta ei pystytä varmistamaan. Jos ennen oli OK, tämä saattaa olla merkkinä siitä, että jokin taho yrittää tekeytyä täksi sivustoksi." Kehotetaan siirtymään pois sivustolta. Täsmälleen sama tilanne on, vaikka yritän käyttää Windows 10 edge-selainta. Ohjelmien ja lisäosien päivitykset ovat kunnossa.