welho-sähköpostiosoitteen salasana

Hei miten saan welho-sähköpostiosoitteeni salasanan tietooni tai poistettua?

Sanna Suomalainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Salasanan vaihtaminen pää- ja aliastileille onnistuu kirjautumalla sisään osoitteessa: https://www2.dna.fi/webmail. Tarvitset salasanan uusimiseen pääkäyttäjän tunnukset. Uusi salasana päivittyy sähköpostipalvelimille useimmiten heti, mutta viimeistään 4 tunnin kuluessa.

Jos olet unohtanut salasanasi, ole yhteydessä asiakaspalveluun.
    www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei, voitteko vaan poistaa tilini? Ko. liittymää ei en edes ole olemassa ja pääkäyttäjä (ehkä äitini) on sairastunut.
    Sanna Suomalainen
  • Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos. Tämän tukifoorumin kautta voidaan neuvoa yleisellä tasolla.