Welho sähköpostit ei lähde!

Jäävät lähtevät -kansioon (Windows käyttöjärjestelmä). Lähtee kyllä, jos lähettää Webmailin kautta.  Aika kriittinen juttu, koska firman sähköposti.
Mitä pitäisi tarkistaa ja mistä voi johtua?

Kommentit

• Hei Satu!

Lähtevän postin SMTP-palvelimen tulee olla käytettävän verkon operaattorin palvelin. Jos olet DNA:n verkossa, tulee SMTP-palvelimen olla
    • Mobiililiittymille: smtp.dna044.com
    • Muille liittymille: smtp.welho.com
    Jos käytössä on toisen operaattorin yhteys, tulee oikea lähtevän postin palvelin varmistaa heiltä.

Huomaathan että palvelulla on rajoitettu lähetettyjen viestien määrä 100 kpl tunnissa yhdestä IP-osoitteesta tai autentikoidulla käyttäjällä 100 kpl tunnissa yhdeltä lähettäjältä. Yksittäisen viestin koko on Welhon SMTP-palvelimella 22 Mt. Liitteiden koko voi olla maksimissaan noin 15 Mt.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mistä tämän voi läppärillä tarkistaa? Voiko tämä muuttua ihan itsekseen?
  • Sama ongelma, smtp.welho.com toimi kaksi vuotta täällä Elisan kuituverkossa aivan hyvin. Nyt ei. Virheilmoitus on "mailbox locked" sekä minulla että puolisollani.
    Lähtevän postin palvelinta ei tarvitse vaihtaa koska se on toiminut aiemmin hyvin.
    Gmail lähettää oikein.
    Tässä virhe:
    An unknown error has occurred.
    Subject 'welhosta welhoon'
    Server Error: 450
    Server Response: 450 4.7.1 Client host rejected: cannot find your hostname, [91.156.184.157]
    Server: 'smtp.welho.com'
    Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC68 = "mailbox locked"
    Protocol: SMTP
    Port: 465
    Secure(SSL): Yes

Mikä neuvoksi? Webmail ei ole ratkaisu kun kaikki viestit on talletettu toiseen clientiin.
    Antero Markkula