Welho sähköpostit ei lähde!

Jäävät lähtevät -kansioon (Windows käyttöjärjestelmä). Lähtee kyllä, jos lähettää Webmailin kautta.  Aika kriittinen juttu, koska firman sähköposti.
Mitä pitäisi tarkistaa ja mistä voi johtua?

Kommentit

• Hei Satu!

Lähtevän postin SMTP-palvelimen tulee olla käytettävän verkon operaattorin palvelin. Jos olet DNA:n verkossa, tulee SMTP-palvelimen olla
    • Mobiililiittymille: smtp.dna044.com
    • Muille liittymille: smtp.welho.com
    Jos käytössä on toisen operaattorin yhteys, tulee oikea lähtevän postin palvelin varmistaa heiltä.

Huomaathan että palvelulla on rajoitettu lähetettyjen viestien määrä 100 kpl tunnissa yhdestä IP-osoitteesta tai autentikoidulla käyttäjällä 100 kpl tunnissa yhdeltä lähettäjältä. Yksittäisen viestin koko on Welhon SMTP-palvelimella 22 Mt. Liitteiden koko voi olla maksimissaan noin 15 Mt.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mistä tämän voi läppärillä tarkistaa? Voiko tämä muuttua ihan itsekseen?